2777
2789

سلام اگه تجربه یا اطلاعات دارین بگین توروخدا مشکل دارم وضع روحیم داغونه تجربه ام ندارم

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ذخیرت چندبود عزیزم

پارسال اخرین بار 0/99 بودم سنمم 20 هست الان رفتم دکتر نازایی دستیارش کلی دعوام کرد ولی خود خانم دکتر خیلی مهربون بود گفت ازمایش مجدد بده ایشالا اشتباه ازمایشی بوده ولی چون سنت کمه شانس بیشتری داری

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
سلام.امضام رو بخون

سلام عزیزم وای اشک شوق تو چشام جمع شد چقدر خووب بوده ایشالا خدا حفظش کنه دست راستت رو سر من

من با همه این شرایط با آی وی اف بچه دار شدم توکلت به خدا باشه گلم

خیلی میترسم از ای وی اف اخه سنم کمه بعد میترسم هربار منفی بشه روحیم از دست بره

یه جا خوندم اگه شوهر مشکل نداشته باشه و خانم تنها مشکلش ذخیره کم باشه ای وی اف لازم نیس ولی دکتر من ازمایش از شوهرم نخواست با دیدن ذخیرم گفت ای وی اف لازمی احتمالا

خیلی میترسم از ای وی اف اخه سنم کمه بعد میترسم هربار منفی بشه روحیم از دست بره یه جا خوندم اگه شوهر ...

نه ترس نداره من شوهرم هم مشکل داشت باید آی وی اف میکردم خداروشکر برام جواب داد برای ذخیره کم تخمدان میگن پیاز درمانی خوبه 

من چیکار کنم ؟ پلی کیستیکم !!!! متفورین و کلومیفن هم بی اثر بود :(  حالا چی میشه ؟

پلی کیستیک و تنبی تخمدان اینا حل میشن عزیزم نگران نباش ولی درد من بدتره ذخیره هیچوقت بالا نمیره فقط میاد پایین اونم تو سن من خیلی عجیبه

اگه پرولاکتینت بالا نیس رازیانه بخور

پلی کیستیک و تنبی تخمدان اینا حل میشن عزیزم نگران نباش ولی درد من بدتره ذخیره هیچوقت بالا نمیره فقط ...

نه همه چی نرماله .

فقط پلی کیستیک هستم .یه ماهه متفورین و کلومیفن خوردم اثری نداشت .

خدا ان شالله که حاجت هر دوتامونو به حق امام رضاع بده .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
نه ترس نداره من شوهرم هم مشکل داشت باید آی وی اف میکردم خداروشکر برام جواب داد برای ذخیره کم تخمدان ...

تنها امیدم اینه شوهرم سالم باشه

میگن داروهای ای وی اف خیلی ضعیف میکنه درسته؟

ذخیره فقط یه عدده که اینا از خودشون دراوردن.خیلی از دکترا بهش اعتقاد ندارن.تا میتونی گرمیجات بخور.عس ...

خدا کنه همینطور باشه ممنون عزیزم امتحان میکنم

نه همه چی نرماله . فقط پلی کیستیک هستم .یه ماهه متفورین و کلومیفن خوردم اثری نداشت . خدا ان شالله ...

حل میشه عزیزم یه ماه خیلی زوده

ممنون عزیزدلم ایشالا