2777
2789

از دیروز ظهر یک طرف گلوم درد گرفت و یه کن تب کردم ولی شدید نبود سه کنی هم لیف زیر گلوم همون طرف که درد می کرد دردناک شد

بعد دکتر نرفتم آخه چون عفونی بود آنتی بیوتیک میداد منم گوارشم با آنتی بیوتیک خیلی اذیت میشه

گلو دردم کم تر و کم تر شد تا چند ساعت پیش که دیگه گلو درد ندارم و فقط هنوز یه مقدار لیف زیر گلم درد میکنه

حالا میگم نکنه کار بدی کردم دکتر نرفتم یه وقت مشکل ساز نشه؟آخه تو نت گشتم در مورد عوارض گلو درد چرکی خوندم اعصابم ریخت به هم

کسی تجربه داره؟یعنی الان برم دکتر؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلو درد یک طرفه مربوط به تیروئید گوشت هم درد داره

آره دیروز یه کم گوش درد داشتم

من معمولا گلو درد چرکی رو به صورت یک طرفه میگیرم دکتر هم بهم گفته مربوط به فرم لوزه هامه که یک طرفه میشه

من یبار مریض شدم تب کردم بعدش کل دهنم اف زد لوزهام باد کرد یطوری که روی گلوم تورمش معلوم بود خوب شد ...

نه بابا نه آفت زدن نه چیزی گلوم هم الان درد نداره فقط هنوز لنف زیر گلوم یه کم درد داره

والا من از سرما خوردگی ساده التهاب تیروئید گرفتم ۶ ماه  کشیدم حتما دکتر برو

یعنی چه جور سرما خوردگی؟دکتر نرفته بودی براش؟

یعنی چه جور سرما خوردگی؟دکتر نرفته بودی براش؟

نه گلو درد و گوش درد آبریزش خوب شدم یه ماه بعد گلوم و گوشم یک طرفی درد گرفت هرچی دکتر رفتم خوب نشد تهش یه متخصص حلق گفت تیروییدت  رفتم پیش غدد گفت التهاب تیروئید ویروسی معمولا از طریق سرما خوردگی تیروئید درگیر میشه بعد سه ماه تشخیص دادن ۳ ماه هم کورتون خوردم خوب شد ولی پدرم در اومد

نه گلو درد و گوش درد آبریزش خوب شدم یه ماه بعد گلوم و گوشم یک طرفی درد گرفت هرچی دکتر رفتم خوب نشد ت ...

ولی من آبریزش بینی و علائم دیگه ندارم

گلوم هم الان خوبه

آنتی بیوتیک اذیتم میکنه وگرنه الان تو خونه هم حتی دارم 

سلام من دو ماهه گوشام درد و خارش البته  خفیف داشت و از دیروز زیر چونم یعنی بالای گلوم وقتی حرف بزنم یا آب غلغله کنم درد داره یه سمت هست ، شما مثل من بودی ، دست میزنم درد نمی کنه متورم هم نیست ، شما چکار کردی ، و البته گوشم هم درد داره یکم 

سلام من دو ماهه گوشام درد و خارش البته  خفیف داشت و از دیروز زیر چونم یعنی بالای گلوم وقتی حرف ...

سلام

من همون شبی که این پست رو زدم رفتم دکتر

معاینه کرد و گلوم رو نگاه کرد گفت یه کمی عفونت باکتریایی داره که آموکسی سیلین داد

من البته نخوردم با پرهیز غذایی و چای دارچین زنجبیل خوب شدم

عفونتم خیلی خفیف بود برای همین دارو رو نخوردم

برو دکتر ببین چی میگه