2777
2789

کلاسای انلاین شرکت بکن 

تست زیاد بزن 

برای مدرسه برای پایه دهم امتحانات مدرسه خیلی بخون که معدلت بره بالا 

چون اگه کنکور قبول نشی میتونی یه سال دیگه هم بخونی ولی برای معدل هیچ گوهی نمیتونی بخوری 

بخوای مهاجرت کنی هم به معدلت گیر میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا میگن نتیجه جالبی درنمیاد، بعضی وقتا دلسرد میکنن آدمو

تو داری میری دهم یعنی حتی وارد دبیرستانتم نشدی چرا نباید نتیجه جالبی دربیاد؟درس هر سالو همون سال یاد بگیر. نمیگم کامل تستاشم بزن نه. فقط یاد بگیر

که سال اخر روی یادگیری پایه وقت نذاری. همین تنها توصیه من به توعه

خیلیا میگن نتیجه جالبی درنمیاد، بعضی وقتا دلسرد میکنن آدمو

تو بخون مگه میشه نتیجه جالب نشه

اشتباه من و نکن من نخوندم همش‌پول خرج کردم

فکر میکردم بابام پشتم در میاد ولی اونم خیلی بد تا کرد باهام اون زمان 

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

تو داری میری دهم یعنی حتی وارد دبیرستانتم نشدی چرا نباید نتیجه جالبی دربیاد؟درس هر سالو همون سال یاد ...

میگن خیلی نسبت به نهم هم متفاوته، البته من تا الان فیزیک فصل ۱ دهم رو با ۲۵۰ تا تست جمع کردم.

میگن خیلی نسبت به نهم هم متفاوته، البته من تا الان فیزیک فصل ۱ دهم رو با ۲۵۰ تا تست جمع کردم.

خوبه. بقیشو استراحت کن تابستونتو لازم نیست بخونی این ۱۰ روز. بعدش همزمان با کلاسات پیش برو

خوبه. بقیشو استراحت کن تابستونتو لازم نیست بخونی این ۱۰ روز. بعدش همزمان با کلاسات پیش برو

دقیقا خودمم همین برنامه رو دارم، تو این ۱۰ روز تفریح کنم خیلی بیشتر به نفعم میشه.