m_tayebi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 62 عنوان کسایی که کنکور دادین بیاین 72 بازدید | 9 پست امسال میرم دهم ریاضی تو یه مدرسه نمونه دولتی، چه توصیه هایی برام دارین؟ 1404/06/18 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_فیت عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 652 بچسب به درست مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾
beachhh82 عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1665 کلاسای انلاین شرکت بکن تست زیاد بزن برای مدرسه برای پایه دهم امتحانات مدرسه خیلی بخون که معدلت بره بالا چون اگه کنکور قبول نشی میتونی یه سال دیگه هم بخونی ولی برای معدل هیچ گوهی نمیتونی بخوری بخوای مهاجرت کنی هم به معدلت گیر میدن
m_tayebi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 62 بچسب به درست خیلیا میگن نتیجه جالبی درنمیاد، بعضی وقتا دلسرد میکنن آدمو
m_tayebi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 62 کلاسای انلاین شرکت بکن تست زیاد بزن برای مدرسه برای پایه دهم امتحانات مدرسه خیلی بخون که معدلت بره ب ... معدل کل هم تاثیر داره؟
fateme1881 عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 2746 خیلیا میگن نتیجه جالبی درنمیاد، بعضی وقتا دلسرد میکنن آدمو تو داری میری دهم یعنی حتی وارد دبیرستانتم نشدی چرا نباید نتیجه جالبی دربیاد؟درس هر سالو همون سال یاد بگیر. نمیگم کامل تستاشم بزن نه. فقط یاد بگیرکه سال اخر روی یادگیری پایه وقت نذاری. همین تنها توصیه من به توعه
پرنسس_فیت عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 652 خیلیا میگن نتیجه جالبی درنمیاد، بعضی وقتا دلسرد میکنن آدمو تو بخون مگه میشه نتیجه جالب نشهاشتباه من و نکن من نخوندم همشپول خرج کردمفکر میکردم بابام پشتم در میاد ولی اونم خیلی بد تا کرد باهام اون زمان مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾
m_tayebi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 62 تو داری میری دهم یعنی حتی وارد دبیرستانتم نشدی چرا نباید نتیجه جالبی دربیاد؟درس هر سالو همون سال یاد ... میگن خیلی نسبت به نهم هم متفاوته، البته من تا الان فیزیک فصل ۱ دهم رو با ۲۵۰ تا تست جمع کردم.
fateme1881 عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 2746 میگن خیلی نسبت به نهم هم متفاوته، البته من تا الان فیزیک فصل ۱ دهم رو با ۲۵۰ تا تست جمع کردم. خوبه. بقیشو استراحت کن تابستونتو لازم نیست بخونی این ۱۰ روز. بعدش همزمان با کلاسات پیش برو
m_tayebi مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 62 خوبه. بقیشو استراحت کن تابستونتو لازم نیست بخونی این ۱۰ روز. بعدش همزمان با کلاسات پیش برو دقیقا خودمم همین برنامه رو دارم، تو این ۱۰ روز تفریح کنم خیلی بیشتر به نفعم میشه.