2777
2789
عنوان

بچه هااااا من با خانواده شوهرم چيكار كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 60 پست
وقتی ازم میپرسن چقدر مقصری توو طلاق و اختلافات میگم صددرصد چون فکرمیکردم میشه آدما رو عوض کرد...!!! ...

😔😔😔😔😔😔واقعا هم ادم بعضی وقتا به حدی میرسه که دوس داره طرف مقابلشو بکشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه من هیچی دستت نمیدم اگه میخوای جداشی برو توافقی جدا شو من با کله میام اما مهریه و نفقه نمیدم

درخواست نفقه بدی قانونی مجبورش میکنن بده .

البته شوهرت بی دلیل اینجوری نمیشه حتما اختلافی چیزی داشتین دلزده شده

درخواست نفقه بدی قانونی مجبورش میکنن بده . البته شوهرت بی دلیل اینجوری نمیشه حتما اختلافی چیزی داشت ...

اره جفتمونم از هم دل زده شدیم اما من بیشتر چون سایه ی مردونگی رو سرم نیست کسی که زنشو هر دقیقه فحش بده کسی که هر دقیقه با زنش دعوا کنه زنشو با تاپ شلوارک بندازه بیرون از خونه شما باشید دلزده نمیشید؟ دوس ندارم دیگه ثانیه ای پیشش باشم اما فقط از اینکه بی. پشتوانه ام میترسم که نابود شم

😔😔😔😔😔😔واقعا هم ادم بعضی وقتا به حدی میرسه که دوس داره طرف مقابلشو بکشه 

قبل از اینکه مریض بشی بس که حرص میخوری یا روانی بشی از دستشون...برای تغییر وضعیتت یه کاری کن...

اگه دیدی آدم شدنی نیست جدا شو...مگه آدم چندسال جوونه که چندسال از عمرش رو صرف یه مشت گداصفت بدبخت کنه...خیر نبینن که اینجوری جوونی و زیباترین لحظات عمر وشادابی رو حروومون میکنن و فقط نمیخان شاد باشیم

اره فکر خوبیه اندفعه امتحان میکنم

به هر حال اون خودش خواسته و مسئولیت آشپزی برای شما رو قبول کرده پس باید یکم تاوان هم بده به هر حال نمیشه که شما همیشه هرچی اونا هوس کردن بخورین

بعدم اگه ناراحت شد بهش بگو من خودم میتونم برای خودمون آشپزی کنم اگه اذیت میشین از این به بعد خودم انجام میدم

مستاجر خدا   
این کارو دوست دارم بکنم اما از اینکه پشتوانه ندارم میترسم

مگه خانواده نداری...

اگه جایی رو داری که شب توو خیابون نخوابی،،کافیه...

نمیخاد واسه آزادی از بند اسارت میلیاردر یا میلیونر باشی...

بقول ناصر توو سریال ساختمان پزشکان:نمیدونم ازدواج چه جور زندانیه که حتی نمیتونی سند بذاری که بیای بیرون...

مگه خانواده نداری... اگه جایی رو داری که شب توو خیابون نخوابی،،کافیه... نمیخاد واسه آزادی از بند ا ...

چرا پدر مادرم هستن اما مادرم با جدایی ما موافق نیست میگه بذار بچت یکم بزرگتر شه بعدا یه فکری میکنیم به حالت 

چرا پدر مادرم هستن اما مادرم با جدایی ما موافق نیست میگه بذار بچت یکم بزرگتر شه بعدا یه فکری میکنیم ...

نه زیربار نرو

بگو حالا جوونم و بر و رو دارم...

چندسال دیگه پیر میشم و باید زن یه پیرمرد لب گور بشم...

چندبار از مامانت قرض کن و بهش نده یا هرروز ناهار،شام برو خونش،بعدم گفتن چرا میای بگو مردم از گشنگی..ولی حرفی از طلاق نزن...خودش میره دنبال وکیل و دادگاه و...

سعی کن با مامانت جوری رفتار کنی که خودش بهت بگه جدا شو 

نه اصلا اینطور نیست  شوهرم خیلی خسیسه  پدر شوهرم منم سهمیه داره هر ماه بهشون برنج و روغن ...

اخه هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیره مادر شوهرت حتما یه سودی براش داره  که آشپزی  می کنه

منم اول  های عروسیم هزار بار به شوهرم گفتم برو خرید کن خودمون درست می کنیم پدر شوهرم گفت یه چیزی درست می کنیم دور هم می خوریم بعدش هم منت گذاشتن ما درست می کردیم شما اماده می خوردین