2777
2789
عنوان

بچه هااااا من با خانواده شوهرم چيكار كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 60 پست
به نظرم شوهرت پول می ده مادرش تا واسه خونه خودشون و شما خرید کنه

نه اصلا اینطور نیست 

شوهرم خیلی خسیسه 

پدر شوهرم منم سهمیه داره هر ماه بهشون برنج و روغن و اینجور چیزا رایگان میدن 

اما انقدر خسیسن نمیدن به من 

خونتو جداکن. یه ایرادی بگیر. بگو غذاشو دوست ندارم چند روز نخور.خودش درست میشه به بچتم نده

خودم که نمیخورم 

اما به بچه ندم میان غشغرق به پا میکنن میگن تو فتنه ای همش دنبال دعوایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجور کمک بنظر میاد.چطور تو حاملگی قبول کردی و دستپختش خوب بوده الان بده؟

تو حاملگی که کلا غذا نمیخوردم هم ویار شدید داشتم هم من استراحت مطلق بودم نباید تکون میخوردم 

گاهی اوقات تلنگر آدما رو از خواب بیدار میکنه

بنظرم با یه مشاور مجرب صحبت کن..

نظرم اینه که برو قهر خونه بابات،،یه مدت نباش ببین چی پیش میاد...

منم مشکل تو رو داشتم بجای غذا درست کردن واسه من،،من باید میرفتم کاراشون رو میکردم آخرشم میگفتن خودت کردی..حالا خوبه همش پسرخاک بر سرشون مجبورم میکرد...حالا هم که دارم جدا میشم انگار خدا دوتا بال داده که پرواز کنم...

برو خونه بابات،،نفقه ات رو هم بذار اجرا..

درخواست عسروحرج هم بده..

توو دادگاه بگو چه بلاهایی سرت آوردن..‌

قاضی حالشو میگیره

من چهارساله ازدواج کردم سال اول خیلی خوب بود همش میرفتیم از فروشگاه خرید مییکردیم خودم غذا میپختم ام ...

شاید شوهرت دست پخت تو را دوست نداره روش نمیشه بگه این نقشه را با مادرش کشیده

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
خودم که نمیخورم  اما به بچه ندم میان غشغرق به پا میکنن میگن تو فتنه ای همش دنبال دعوایی

بگو من فتنه ام یا شما من ادمم حق دارم اونجور که دلم میخواد زندگی کنم اونی که دلم میخواد هوس میکنم درست کنم بخورم اونی که دوست دارم بخرم چکار به زندگی من دارین

شاید شوهرت دست پخت تو را دوست نداره روش نمیشه بگه این نقشه را با مادرش کشیده

اتفاقا دست پخت من خیلی از مادرش بهتره اوایل ازدواج که خودم درست میکردم همیشه به به چه چه میکرد همه دوروبریام عاشق دستپخت منن ولی از خساستش نمیره وسایل بخره 

بنظرم یه جوری برخورد کن با مادرشوهرت انگار وظیفه شه براتون غذا درست کنه ایرادای غذاشم همیشه بهش بگو مثلا چرا بی نمک بود یا چرا نزاشته بودین خورش جا بیوفته یا مثلا بگو فردا فلان غذا رو درست کن آخه ما هوس کردیم

نمیدونم والا شاید بهش برخورد و دست از این کارش برداشت

مستاجر خدا   
اتفاقا دست پخت من خیلی از مادرش بهتره اوایل ازدواج که خودم درست میکردم همیشه به به چه چه میکرد همه د ...

خودت پس انداز نداری برو یه چیزی بخر مثلا مرع یا گوشت و بپز

یا به مادر شوهرت با خنده بگو امروز نوبت منه من میپزم شما خسته شدید زشته و از این مزخرفات مادرشوهر خر کن بعد بپز از خودشون هم وسیله بگیر بگو چیزی تو خونه نداریم بعد هم خدب و خوشمزه بپز تا شوهرت یاد دست پختت بیفته دوباره

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
فقط خدا صبرت بده و به شوهرتم عقل و مردونگی

وقتی ازم میپرسن چقدر مقصری توو طلاق و اختلافات میگم صددرصد چون فکرمیکردم میشه آدما رو عوض کرد...!!!

درحالیکه حقیقت چیز دیگه ای بود...اگه قرار بود طرف مقابلم تغییر کنه،،چرا خودش تغییر نکرد و باید یکی دیگه تغییرش میداد و عاداتش رو ترک و عوض میکرد!!!

آدما عوض نمیشن چون با اینی که هستن راحتن.....

بنظرم کار درست این بود که همون اول که اذیتم کردن خودشو خانواده اش ،،باید پسرشون رو میکشتم که الان دیگه نیاز نباشه دم به دقیقه دادگاه باشم...

خودت پس انداز نداری برو یه چیزی بخر مثلا مرع یا گوشت و بپز یا به مادر شوهرت با خنده بگو امروز نو ...

نه کلا ماهی سیصد خرجی منه که ۱۵۰ میره واسه قسطم صد وپنجاه باقیمونده هم خرج لباس خودم و بچم و شارژ گوشیو و لوازم بهداشتیم میشه