2777
2789
عنوان

بچه هااااا من با خانواده شوهرم چيكار كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 60 پست

شما قبل از بچه باید این شرایط رو حل میکردیم این چه مدلشه دیگه یعنی مهمون نمیاد خونتون؟ چیزی هوس نمی‌کنیم یک دفعه بپزین؟تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شما و بچتون غذا میاره؟  از اول یعنی شرایط همین بوده و شما تازه ازدواج نکردی و بچه هم داری ...

من چهارساله ازدواج کردم سال اول خیلی خوب بود همش میرفتیم از فروشگاه خرید مییکردیم خودم غذا میپختم اما از‌ وقتی حامله شدم اینطوری شد 😭😭

نمیدونم چی بگم اخه خودش میپزه دیگه.خب شمابرو بپز .بنظر که خوب میان اخه کدوم مادرشوهری راضی میشه خودش غذادرست کنه برای عروس؟؟ پس تاحالا چرا شکایت نکردین و بقول دوستمون بچه هم اوردین؟

من چهارساله ازدواج کردم سال اول خیلی خوب بود همش میرفتیم از فروشگاه خرید مییکردیم خودم غذا میپختم ام ...

یجور کمک بنظر میاد.چطور تو حاملگی قبول کردی و دستپختش خوب بوده الان بده؟

نمیدونم چی بگم اخه خودش میپزه دیگه.خب شمابرو بپز .بنظر که خوب میان اخه کدوم مادرشوهری راضی میشه خودش ...

میگم خیلی دعوا کردیم که تو نپر بذار پسرت بره وسایل بخره خودم درست میکنم اما مامانش میگه نه من نمیزارم پسرم سکته کنه 

میگم خیلی دعوا کردیم که تو نپر بذار پسرت بره وسایل بخره خودم درست میکنم اما مامانش میگه نه من نمیزار ...

خونتو جداکن. یه ایرادی بگیر. بگو غذاشو دوست ندارم چند روز نخور.خودش درست میشه به بچتم نده