2777
2789

بچه ها خانواده شوهرم خيلي دخالت ميكنن تو زندگي ما 

مادرشوهرم نميذاره پسرش وسايل خورد و خوراك بگيره واسه خونه ميگه من خودم وسايل ميگيرم واسه شماام درست ميكنم در صورتي ك اصلا دست پختش خوب نيست منم زوري غذاهاشو ميخورم خيلي باهاشون دعوا كردم ك بذاريد شوهرم خودش وسايل بگيره خودم اشپزي كنم اما گوششون شنوا نيست  

شوهرم خر وعده غذايي ميره خونه اونا ميخوره و مياد واسه من و بچمم ميريزه تو ظرف پلاستيكي مياره من اصلا دستپخشو دوست ندارم 😭😭😭شوهرم حتی میوه ایناهم نمیخره هر دوماه با التماس البته شاید یکم بخره 

من با این خانواده که تو همه چیمون اعم از غذا خوردن بگیر تا مهمونی ک میخواد بیاد خونمون و لباس من و بچم دخالت میکنن چیکار کنم حتی کلید خونه منم دارن من خونه نیستم میان خونه منو بازرسی میکنن یکی از‌همسایه هامون دیده بود و بهم گفت 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت پولشو چیکارمیکنه همه خرجاتونو اونا میدن؟

فقط روزی ده تومن ب من میده که من ماهی صد پنجاه میدم قرعه کشیم و بقیه اشم هم خرج لباس خودم و دخترم شارژ اینترنتم میشه دیگه هیچ پولی از شوهرم نمیبنن همیشه ام‌ میگه ندارم