2777
2789
عنوان

همسرتون ماهانه چقد بهتون پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 132 پست
بله.. من ب کارتم واریز میشه. هم خریده خونه هم دکتر هم لباس و چیزای دیگه. کم هم بیارم زنگ میزنم درجا ...

خوشبحال شما شوهرتون خیلی خوبه به به قسمت مجردای گروه از این مردا 

حالا برا ما باید با همون پول سر کنیم 😶

من‌مثلا ۱ تومن و میگیرم کمم‌بشه باز میریزه بکارتم..نداریم و اینا قبول نیست😂😂

خوش بحالت چه‌جوری انقد رامش کردی؟ به منم بگو به من اصلا پول نمیده شده تو کارتش پنج تومنم بوده گفتم دویست بده گفت نه هر چی بخوای میگیرم برات 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالت حقوقتم مال خودته؟😢 پولم بهت میده؟ 😢 والا من که حقوقم  ۹۰  درصدش تو خونه خرج ...

حقوقم كلا ٣٥٠٠ هستش 

٢ تومن ميره پس انداز بقيش دستم خرج ميشه ولي براي اينكه پررو نشه ماهانه هم ميريزه به حسابم ولي ميدونه خرج نميكنم 

خب نكن عزيزم برايچي خرج ميكني؟ 

اگه شوهرت لياقت داره از نظرت خب اره كمكش كن ولي اگه لايق نميدونيش وظيفه اي نداري حقوقت مال خودته 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خوش بحالت چه‌جوری انقد رامش کردی؟ به منم بگو به من اصلا پول نمیده شده تو کارتش پنج تومنم بوده گفتم د ...

ببین میدونه الکی خرج نمیکنم..خیلی حسابگرم..میدم‌طلا میدم‌چیزی که بعدا روش سود کنم..میدونه پول حروم کن نیستم..و اینکه مامانشم ادم ولخرجیه

.شاید عادت کرده به این موضوع

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آخه همیشه با مانیستن که یدفعه تو خونه پول لازم بشه چی

روزی چندبار بهم زنگ میزنه از اب خوردنم هم خبر داره هرجا بخوام برم از شب قبلش کارتشو میده یا اگر کار فوری داشته باشم پول میریزه به حسابم ولی عادت نداره بهم خرجی بده،منم خیلی اذیت میشم خونه بابام بودم بابام بهم پول ماهانه میداد خیلی راحت بودم اما الان انگار زندانی ام،چکار کنم چندبار بهش گفتم به من پول ماهیانه بده میگه چشم وضعم بهتر بشه الان ۷ساله همین رویه است،منم بدم میاد اصرار کنم.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
اخه گلم باید اون بنده خدا هم داشته باشه که بیشتر بده یا نه 😁😂نااااامرد 

میدونم داره اذیتش نمیکنم😉😉😉😉

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ببین میدونه الکی خرج نمیکنم..خیلی حسابگرم..میدم‌طلا میدم‌چیزی که بعدا روش سود کنم..میدونه پول حروم ک ...

بخدا منم ولخرجی نمیکنم میگم بده برات جمع کنم یا برم برا خودم طلا بخرم میگه به وقتش برات میخرم شاید همون مادرش ولخرجه عادت کرده شغل شوهر منم آزاده ماهی سه تومن بیشتر یا کمتر