2777
2789
عنوان

همسرتون ماهانه چقد بهتون پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 132 پست
الهی شکر همیشه جیبتون پره پول حلال و دلتون خوش و تنتون سلامت عزیزکم😙

همچنین تو عشقم💋💋

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخرین دکتری ک رفتم زایمانم بود ۱ ال و ۴ ماه پیش..لوازم ارایشم ک هر ۶ ماه یباره اونم بعضی  چیزا ...

من دوتا از دندونام عصب کشی میخواس تو یک سال و چک آپ میدم و خیلی زود بزود دکتر میرم لوازم آرایشم زیاد نیس ولی بهداشتی و مراقبتی زیاد میگیرم. همسرم تا الان ۲۰۰ ت میداد ولی قرار شده بیشتر بشه

باهم میریم فروشگاه میخریم میایم درماه یکدفعه اما اگه وسط ماه چیزی بخوام پول میدم خودش میره خ ...

چون یسری همه پول دست من بود ولی همسرم خرید خونه هم میکرد ولی در کل با این گرونی پس انداز کردن و رسوندن حقوقها تا آخر برج کار سختیه

من خیلی ساله سعی کردم براش جا بندازم یه مبلغی رو بهم بدها.امااا..انگار نه انگار همه خریدارو از خورد و خوراک تا لباس و..با هم انجام میدیم همیشه کارت و پول تو خونه هست و من بهش دست نمیرنم حس مالکیتی بهش ندارم چون احساس میکنم باید براش جواب پس بدم‌.هر چند همسرم میگه لازم نیست بهم بگی اما من دوس دارم یه مقدار برای خودم باشه شاید دلم خواست برا کسی هدیه بخرم یا به کسی قرض بدم یا چیزی بخرم.اینقدر مغرورم که شاید نزدیک یک سال و نیمه هیچییی برا خودم نخریدم نه مانتو نه لباس زیر نه هیچی دیگه.میگم شاید بفهممه ولی انگار نه انگار

به من ماهیانه چیزی نمیده.خرید لباس عید با خودش میرم.اکثرن خریدام با خودشه.من یه پول مشخص مثلا یه میلیون دو حسابم دارم.از اون هر وقت بخوام کارت میکشم.خودش هر وقت خواست پول میریزه.وقتیم بدونه میخوام برم خرید یا دکتر پول میریزه.نمیزاره حسابم خالی بشه.

اشتباه نکن..سریع بده طلا

کاملا اشتباه کردم بعضی وقتامیشینم حساب میکنم ک تا الان اگه همه ی پولام رو طلا میکردم بیشتر از۵۰۰گرم طلامیتونستم بخرم..چون دو سری ۲۰۰گرم فروختم...از این ببعدانشاءالله.😘

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️