2777
2789
عنوان

همسرتون ماهانه چقد بهتون پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 132 پست

۱،۷۰۰ میده 

من باشگاه میرم 

لیزر میرم 

استخر 

کافه 

خرید 

وسیه آرایش

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقوقش تا قرون آخر خرج میکنیم

حقوق منم چکها رو میزاریم کنار و پس انداز بقیه اش و خرج میکنیم

همه چیز کاملا مشارکتی و مشترک

فکر نمیکنم به عنوان یه خانم مستقل نیازی به پول تو جیبی داشته باشم

کارتش دست منه😁

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

کارت دستمه توشم پوله ولی هیچی نمیخرم چون هروقت بریم بیرون دست روهرچی بذارم میخره برام تو خونه چیزی کم و کسر نمیذاره خودشم منو بیمه عمر کرده

این سایت شده پاتوق خاله زنک بازی تویی که توهین میکنی فقط و فقط شعور نداشته ات و به رخ میکشی
روز زن تولدم اگه طلا نخر تا ۱تومن پول میده عیدی۵۰۰تومن..من میزارم تو حسابم ولی شوهرم تامالی کم بیار ...

اشتباه نکن..سریع بده طلا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مگه کارگرم ک ماهیانه بهم بده. هرچی داریم باهم داریم و ماله هر دو 

خب زن باید دستش تو جیبش باشه برا بعضی موارد یا نه مثلا شما پول آرایشگاه ولوازم آرایشی رو هر دقه دست دراز میکنی سمت شوهر که فلانی ۵۰ تومن بده برم آرایشگاه ، فلانی ۱۰۰ تومن بده بدم لوازم آرایشی ؟؟؟؟شاید شما جایی گیر کردی نباید پولی همرات باشه ؟؟

همه این چیزایی که گفتین رو خودش میخره و خرج میکنه ب منم میگه هر چی لازم داشتی بردار .منم هر مقدار بخوام از تو کشو برمیدارم 

کارتشم دستمه البته

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
خب زن باید دستش تو جیبش باشه برا بعضی موارد یا نه مثلا شما پول آرایشگاه ولوازم آرایشی رو هر دقه دست ...

👌👌👌

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”