از طرفی عشق واقعا اعصاب خوردی میاره واسه کسی که بلاتکلیفه..بگم امتحان و حکمته یا عشق چرت و پرته یا الکیه ولی بازم ته دلم براش دلتنگ میشم ..اشک می ریزم و این بساط ها .. یه وقتایی هم فکر های احمقانه تو سرم میاد و میره که برم بزنمش و یا باهاش دعوا کنم که چرا منو بلاتکلیف گذاشته دوستان من تو این شرایط که جز لبخند و نگاه چیزی دریافت نمیکنم به عشقم متعهد باشم یا بازم بگم چرت و پرت دارم فکر میکنم؟! هیچی ازش نمیدونم ..خیلی به دوست داشتن توی یه نگاه و اینا اعتقاد ندارم ولی فقط از بلا تکلیفی بدم میاد؟ فقط بهم بگین امید که نه ..متعهد باشم یا نه؟ ممنون که تایپکم رو می خونید
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
وای لعنت به این عشقای یه طرفه 😔 منم درگیرشم و واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم
😭😭😭منم نمیتونمممم
کاش دخترا هم میتونستن حرف دلشونو بزنن بدون اینکه مسخره بشن یا قضاوت بشن
اره دقیقا😑😑😣