2777
2789

همسراتون چقد از خانواده هاتون توقع مالي دارن؟؟

توقع كمك هاي غير مالي چطور؟؟

واكنشتون در برابر توقع هاي همسراتون چيه؟؟

مخصوصا اگه بدونيد همسراتون از لحاظ خانواده خودشون حمايت نميشن،يا پدر و برادر ندارن

در مقابل همسراتون واسه خانوادتون چيكار ميكنن؟؟

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان

همیشههه بیش از حد پدر و مادرم برامون گذاشتن چه مالی چه هرنظر...بدون چشم داشت ی...

ولی چون مادرپدرخودش کوتاهی میکنن...

شاید کار جالبی نباشه ولی من ب  روهمسرم میارم...

که بیشتر قدر خانواده مو بدونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقعی نداره ، نباید هم داشته باشه ، هیچ وقت هم نخواهد داشت

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

والا ما حمایت میکنیم هم خونواده ی خودمو هم مادرشوهرم که تنهاس

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

هیچ کدوم از خانواده های هم توقعی نداریم

داشتن توقع یعنی دلخوری...

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
همیشههه بیش از حد پدر و مادرم برامون گذاشتن چه مالی چه هرنظر... لی چون مادرپدرخودش کوتاهی میکنن... ...

متاسفانه كمتر قدر ميدونن

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان

همسر منم از طرف خانوادش تقریبا حمایت نمیشه

از طرف پدرش که اصلااا. عملا پدر نداره انگار

غیر مالی توقع که نه، خیلی دلش میخواد که پدر و مادرم دوستش داشته باشن

از نظر مالی هم اگرم توقعی باشه به من نگفته تا حالا چیزی...اما اگه مشکلی پیش بیاد میدونم توقع نداره از نظر مالی پشتمونو خالی کنن

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

هیچ توقعی نداره نه از خانواده ی خودش نه از خانواده ی من،اگرم خانوادم چیزی بهم بدن میگه حتما پولشو حساب کن نمیخام مدیون بشیم

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد

من مجردم ولی اگر بخوام ازدواج کنم هیچوقت مردی که ذره ای توقع از خودم و خانواده ام داشته باشه رو نمیپذیرم

وقتی پای عشق و زندگی مطرح باشه آدم شخصا از جونش مایه میذاره چه برسه به مالش ولی وقتی پای توقع و دودوتا چهارتاهای حال بهم زن پیش بیاد جوابم اینه که خانواده ها دختر دسته گلشون رو به ثمر رسوندن و تقدیم کردن و همین کافیه