2777
2789
عنوان

بجه ها حالم خوب نیس

83 بازدید | 19 پست

دو ماه قرص ال دی میخوردم قشنگ ب موقع پریود میشدم الان ک این ماه نخوردم پریود نشدم باز

اصلا خیلی بی حوصلم نشونه های پریود دارم ولی نمیشم چیکار کنم ب نظرتون بازم دکتر برم

چرااا میخوری اصلا خیلییی عوارض داره منم ۳ماه میخوردم بنظرم نخور بدنت بهم میریزه

اخه دکتر رفتم بهم ال دی یاسمین داد،گفت کیست کوچیک داری اینارو بخوری درست میشه ی مدت بود ک پریودم بهم ریختع بود رفتم دکتر اینو داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دکتر رفتم بهم ال دی یاسمین داد،گفت کیست کوچیک داری اینارو بخوری درست میشه ی مدت بود ک پریودم بهم ...

نه عزیزممم اشتباهه دکتر میگف حداقل توسال باید ی بار بیشتر نخوری خیلی ضرر داره برای بدن کلا سیستم بهم میریزه

من خوردم یکماه پریود شدم خوبم نمیشدم دیگه به هزار بدبختی اخر دکتر عالی رفتم اون خوبم کرد

نه عزیزممم اشتباهه دکتر میگف حداقل توسال باید ی بار بیشتر نخوری خیلی ضرر داره برای بدن کلا سیستم بهم ...

چی بگم

دکترا هم انگار دیگه هیچی سرشون نمیشه

اون دکتر عالیو از کجا پیدا کنم😂

عوارضش مثل تهوع دل درد کمر درد تموم نشونه های پریود ولی بعد دوماه یاسه ماه بدن دیگ بهم میریزه.من جوری ترسیدم که دیگ بمیرمم یدونه ازاون قرصا ال دی یا اچ دی نمیخورممم

تمام علائمش دارما ولی نمیشم امپول فک کنم باید بزنم یبار امپولم برای باز کردن داد میخواستم بزنم دیگ ...

من تموم اینااارو رفتم ۵روز پیش رفتم امپول داد دوتا زدم ک پری بشم

نه دکترم گفت تا دو ماه مصرف کن همون فقط الان باید 2ام میشدم ک نشدم 4روز اینقدر کسلم حال هیچ کاری ...

ببین عزیزم من مامانم بهم چای زنجبیل داد خب قبل پری بخور وقتیم ک شدی بخور خیلییی خوبه تموم کیست رو رفع میکنه