2777
2789
عنوان

نخوردن شیر و غذا کودک یک ساله🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 6179 بازدید | 28 پست
هر کاری که بگین میکنم اصلا غذا جامد که نمیخوره بخوره هم فوری پس میده سوپ هم که میکس میکنم یه برنج بر ...

درست مثل دختر منه الانم سه سالش شده هر کاری بگی کردم ولی همون جوریه گفتن بزرگ بشه خوب میشه ولی نشد شیر خوردنش هم همینجوری بود غذا خوردنش هم همینجوری اعصابم داغون شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست مثل دختر منه الانم سه سالش شده هر کاری بگی کردم ولی همون جوریه گفتن بزرگ بشه خوب میشه ولی نشد ش ...

خدا کمکمون کنه اخه چرا باید اینجوری باشن، شما گرسنه نگه داشتین ببینین میل. به غذا پیدا میکنه؟

بعضی بچه ها بدغذان فقط حساسیت نشون نده  سعی کن غذاش خیلی مقوی باشه که کم میخوره یه چیزی به بدن ...

دقیقا همینطوره منم سوپ مقوی میپزم داخلش زرده تخم مرغ رنده میکنم ولی خوابیده باید بهش بده بدم باز نشسته میخورد یه چیزی

اخه تا کی باید اینجوری باشن ؟ 🙁

لاله جون منم مشکلم همینه شما هز یک سالگی چقدر شیر میدید بهش

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها