2777
2789
عنوان

نخوردن شیر و غذا کودک یک ساله🙁

6179 بازدید | 28 پست

سلام دخترم یک سالشه به هیچ عنوان شیشه مک نمیزنه و غذا هم نمیخوره 🙁 با گوشی براش فیلم میزارم خوابیده غذا یا شیر رو میریزم دهنش ، اصلا هم‌دوست ندارم این کارو ،🙁 لطف کمکم کنین ، اگه تجربه ایی دارین ممنون میشم در میون بزارین🙏🏻💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدا به همین هم راضی میشی ولی همینجوریم نمیخوره 

یک سالگی به بعد کم کم شروع بدغذایی بچه هاس 

من دخترم خیلیی خوب غذا میخوردالان ۱۶ماهشه لب به هیچی نمیزنه

بعدا به همین هم راضی میشی ولی همینجوریم نمیخوره  یک سالگی به بعد کم کم شروع بدغذایی بچه هاس&nb ...

دختر من از اول هم خوب‌نمیخورد شیر که تو‌خواب می خورد الان که خوابش کم شده مجبورم آهنگ بزارم براش بعد شیر رو فشار بدم با سر شیشه تو دهنش

دختر من از اول هم خوب‌نمیخورد شیر که تو‌خواب می خورد الان که خوابش کم شده مجبورم آهنگ بزارم براش بعد ...

بعضی بچه ها بدغذان فقط حساسیت نشون نده 

سعی کن غذاش خیلی مقوی باشه که کم میخوره یه چیزی به بدنش برسه .من ماهیچه میزارم قلم هم میندازم و لوبیا سفید 

یا گوشت بوقلمون و بلدرچین با عصاره پای مرغ میکسش میکنم ۴تا قاشق بخوره برای بدنش کافیه 

اگه حساس بشی اون بدتر میشه و‌توهم اعصاب داغون