2777
2789
عنوان

اینا علائم چیه😨

245 بازدید | 25 پست

پسرم از دیروز صبح ببشتر موقع شیر خوردن پا پا میکنه م هی پاهاشو میماله بهم و جیغ میزنه و دستشو میکنه تو دهنش و میلرزه😭😭

شیش ماهشه.

خواهرشوهرم میگه شاید کرمک داره....مگه بچه شیش ماهه کرمک میگیرع؟؟؟😨

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس هم داشت ولی دکترش گفت خوب شده و داروشو قطع کرده دوماهه.خودم هنوز تو رژیم بودم ولی دو بار گردو خوردم.برا اون نیست

یهو اینجوری میشها..... چکارش کنم؟؟؟ درست و حسابی شیر نمیخوره

خب دیگه همینه

هیچی براش دندون گیر بخر از داروخونه بده دستش

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   

کرمک چیه دیگه؟؟؟؟ گلم داره دندان در میاره و خیلی هم دردناکه، باید قهرمان بشه و درد رو تحمل کنه، سرش فریاد نکشی هرگز، ناز و نوازش کن، گاهی با مسکن کودکان (بروفن کودکان ) خیلییییی کم لثه اش رو با انگشت اشاره ات که تمیز شستی لمس کن و ماساژ بده، متوجه میشی کدوم فکشه چون برجسته است و مثه ابسه زدنه.میتونی از لثه کش های بهداشتی و خوشمزه هم استفاده کنی، بده دستش اما مراقب باش پرز و اینا بهش نگیره و هر بار بشورش موفق باشی❤

خدا هست.
شاید جیشش میگیره امکان داره سوزش ادرار داشته باشه دلیلش عفونته بله بچه شش ماهه میتونه انگل داشته ...

نمیدونم....یهو انگار زنبور میزنش جیغ و گریه و تنش میلرزه و پاهاشو تند تند میماله بهم.

[QUOTE=109996293]کرمک چیه دیگه؟؟؟؟ گلم داره دندان در میاره و خیلی هم دردناکه، باید قهرمان بشه و درد رو تحمل کنه، سرش ...[/QUOT

یعنی واقعا برا دندونشه🤔

نمیدونم....یهو انگار زنبور میزنش جیغ و گریه و تنش میلرزه و پاهاشو تند تند میماله بهم.

بین پاهاشو خوب بشور با شامپو بچه

بعد خشک کن 

خوب نگاه کن 

شاید پوست الت تناسلیش سوخته یا زخمی شده 

خوب نگاه کن حتما دلیلی داره 

قبلا اینطوری نبوده الان از دیروز اینطوری شده

پس احتمال داره چیزی اذیت ش کنه

خوب چکش کن

بین پاهاشو خوب بشور با شامپو بچه بعد خشک کن  خوب نگاه کن  شاید پوست الت تناسلیش سوخته ی ...

تمیزش کردم کامل هیچی نیست.فقط یه کمی دور مقعدش سرخه که اونم تقریبا بود....

بلههه اب دهانشم سرازیر میشه؟

اره .یعنی برا رفلاکسش نیست؟؟عذاب وجدان گرفتم چندتا دونه گردو خوردم