2777
2789

ما اومدیم کرج خونه خواهرشوهرم پسرم ۱۴ ماعشه یهو دیدم تب کرده استامتیفون هم ندارم 

احتمال میدم خواهرشوهرم تو یخچالش داشته باشه .این موقع شب چیکار کنم میترسم .شوهرمم پیشم نخوابیده بیرون پیش مردا خوابیده .مهمون هم دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار دادن یک دستمال مرطوب خیس بر روی پیشانی نوزاد است. زمانی که آب از پوستش تبخیر شد، تب کاهش پیدا می کند و درجه حرارتش به سرعت کاهش می یابد. مقداری آب سرد را کاسه ای بریزید. یک دستمال تمیز را در آب خیس کنید.آب زیادی پارچه را بیرون بکشید، سپس پارچه مرطوب را روی پیشانی نوزاد قرار دهید هنگامی که پارچه گرم شد، آن را بردارید و دوباره انجام دهید ، این کار را تا زمانی که تب ازبین رود، ادامه دهید. 

یک لایه لباس سبک تن نوزاد کنید و در واقع ضروری موقع خوابیدنش یک پتوی نازک رویش بندازید همچنین، کودک خود را در یک اتاق راحت نگه دارید، که در آن درجه حرارت بیش از حد گرم و یا خیلی سرد نباشد.

اگه شیر تو میدی یا مایعات  یکم خنک که بدنش  هیدراته باشه و تب زودتر پایین بیاد +دفع مدفوع هم داشته باشه 

تازمانی که رفتارو تصمیم های ما به کسی آسیبی نمیزند ما به کسی توضیحی بدهکار نیستیم!

بروصداش کن اگه پایین نیومده هنوز .دماسنج نداری؟ لباساشو کم کن دستمال نمدار پاشویه پیشانی وشکم رو دستمال خیس بزار 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
اندازه ۱و نیم سیسی بهش استامنیفون دادم تبش بالاست 

عزیزم تب بالا شوخی بردار نیست بلند بشو کاری بکن یکی رو صدا بزن به دادت برسه دور ازجون بچه تبش بالا بره تشنج میزنه

میدونی...بحث لیاقته.قورباغه روووو ...روی تشت طلاهم که بذاری میپپپپره تومرداب...