2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سره لباسشویی🙈

دعوا که نه،بحثمون شد اومد گوشیمو گرفت رف گفت این نمیذاره لباسارو بندازی ماشین بشوره😂منم فقطططط ‌میخندیدم عین ناظما که گوشی میگیرن بود😂خلاصه بعده دو ساعت داد

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
😂

دعوا نبود بحث کوچیک سر ابلیمو میخواست بریزه تو جا ابلیمو که رو میز نهار خوری گذاشتم بهش گفتم با گیف بریز گفت نه میریزم کلا خرابکاره منم گفتم بریزی میکشمت با حالت تندی اونم یه کم از ابلیمو رو ریخت رو ظرفشویب گفت میخواست اینقد یریزخ بحثمون شد 

خدایا عاشقتم

سر شال و کلاه بچه همین امشب باهاشم قهرم 😔

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

با دوست پسر اگه قبوله بگم؟

سر اینکه من تلگرام و اینستاگرامم رو پاک کردم و بهش گفتم که پاک کردم ولی چند وقت بعد که نصب کردم گفت چرا از من اجازه نگرفتی؟! تو دروغگویی و .... 

نظر شما چیه حالا؟!!!

یه مااااه چطور شدید مگه؟

ی هفته سر حرف من قهر بودیم،بعدش بخاطر رفتارهای قشنگ خونواده من،سر سنگین شده،بهم زنگ نمیزنیم،همو نمی بینیم،وقتی هم میبینم همش گریه و بغض و ناراحتی 

اصن مزخرف،نگم برات

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭