2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرم ابی هست اونم روشن

شاید چون دارین ژنشو آبی بشه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
مادرم ابی هست اونم روشن

ارثی خیلی مهمه من بابا ومامانم چشم رنگی دوتا پدربزگ هام هم رنگی بعد تمام عموهام چشم رنگی اما فقط بچه های بابای من بور وچشم رنگی شدن الان تمام نوه ها هم بور وچشم رنگی شدن  چون ژن شو داریم میدیم به بچه هامون

قهوه ای یا مشکی میشه  نوزادهایی که رنگ چشمشون روشنه کلا زیاد چشمهاشون رو باز نمیکنن چون نور اذ ...

دختر من به نور طبیهی چشاشو باز نمیکنه فقط با نور لامپ‌مشکل نداره

آن نَفس که شُد عاشق... اَمّاره نخواهد شد
دخترمه ۱۸ روز خیلی دوس دارم چشاش ابی بشه مادرم ابیه خ ا کنه به مادرم ببره

ان شالله تنش سالم باشه رنگ چشمش موند بهتر نموند هم بزرگ میشه این همه لنز وزیبایی اصلا بهش فکر نکن مهمترین چیز سلامتی هستش

خدا براتون حفظش کنه واقعا نازه براش اسپند دود بدید

سلامت باشید  خدا بچه های خوشگل خودتون  براتون نگه داره 

ممرسی از لطف شما 

مادر م ابی هست خودم سبز  اما من ابی دوس دارم  این رنگ چشما خودمه اما خدا کنه آب ...

مگه بچتون پسر نیست؟برا پسر که چشم ابرو مشکی بهتره

من خودم چشمام سبزه دوست دارم اگه بچم پسر بود چشم ابرو مشکی بشه اگه دختر بود رنگی

در هر صورت با توجه به عکس انگار رنگی میشه سبز و آبی خیلی فرق نداره حالا

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
مگه بچتون پسر نیست؟برا پسر که چشم ابرو مشکی بهتره من خودم چشمام سبزه دوست دارم اگه بچم پسر بود چشم ...

نه دختره گفتم که دختره