2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 25 پست
امیدت به خدا باشه  مطمئن باش یه راهی جور میشه،  به بچهات برس سعی کن انرژی داشته باشی چون ...

اصلا سختی ها رو به روش نمیارم اما دیگه مثل قبل پرانرژی نیست شوهرم هی بهش پیام امیدوارانه میدم اما اصلا یه حالیه 

تلاش کنین موفق میشین  
کوچولوتون بیماری خاصی داره؟

بله تو شهرستانمون هم دکترش و نداره باید بریم تهران خودش یه هزینه است حالا دکترش و میریم بیمارستان علی اصغر هزینه ای نداره اما دارو و تقویتی و این حرفاش خیلیه متاسفانه

تلاش کنین موفق میشین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم سه و نیم که کم نیس  ما با کمتر از اینام زندگیمون می چرخه  درسته دو تا بچه داری ...

نه کم نیست راضی بودیم اما میگم که خونمون خرج خورد مجبور به وام مسکن شدیم که خیییییییلی نامردیه اما مجبور بودیم کلی از حقوقمون شد قسط وام برا مسکن بعدشم که بیماری و یه سری مشکلات ریز و درشت که هی اذیتمون میکنه 

اصلا نمیدونم چرا یهویی کلی از وسایلمون خراب شد کلی مشکلات و مریضی اومد والا کلی برنامه ریزی داشتیم کم نیاد اما واقعا افتضاح شد 

تلاش کنین موفق میشین  
بازم خدا را شکر که دارو و درمانش هست.

اره واااااااااقعا قبل پست داشتم به دوران بستری بودنمون فک میکردم همین که مرخص شدیم بعد دوهفته واقعا جای شکر داره

تلاش کنین موفق میشین  
اره واااااااااقعا قبل پست داشتم به دوران بستری بودنمون فک میکردم همین که مرخص شدیم بعد دوهفته واقعا ...

درست میشه

ایمان داشته باشید

صبور باشید و به همسرتون هم توجه کنید که مبادا بیماری کوچولوتون باعث بشهبه ایشون کمتر محبت کنید

انشالله درامدشون پر از برکت باشه

خیلی زندگی همه سخت شده بنده خدا مردا واقعا تحت فشارن شوهر من که انقد پرانرژی بود و کلی کار و یهو انجام میداد باسرعت و عالی الان فقط دور خودش میچزخه و گیجه حال روحیشم که داغون باز فک کنم من راحت ترم البته خب بیشتر فشار مالی رو اونه من بیشتر نگران مریضی ام

تلاش کنین موفق میشین  
درست میشه ایمان داشته باشید صبور باشید و به همسرتون هم توجه کنید که مبادا بیماری کوچولوتون باعث بش ...

نکنه کاری کردیم برکت از زندگیمون رفته یا خدا ازمون رو گردونده؟ 

یه جایی حرف میزدیم یهو حرف برکت پول و گرفتاری شد بخاطر ناراحت نشدن من حرفشون و ادامه ندادن البته اونا ما رو نمیشناسن اونقدری اما همش ذهنم درگیره یعنی خدا امتحانمون میکنه یا عذاااااب

تلاش کنین موفق میشین  
اصلا سختی ها رو به روش نمیارم اما دیگه مثل قبل پرانرژی نیست شوهرم هی بهش پیام امیدوارانه میدم اما اص ...

مردا مقاومتشون کمتره نسبت به خانوما به مرور خوب میشه باید بهش فرصت بدی خودشو پیدا کنه