2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم نظر شما رو دارم

والله تو بارداریای الان که همش میرن تایین جنسیت که پسر بشه پس تکلیف نسل آینده چی میشه ؟یه حرفی برا خودشون میزنن کدوم مردی عرضه داره ۲تارو باهم مدیریت کنه تو یکیش زاییدن اونم از نوع ۵قلو 

لایک نکن خواهر من 🤨
والله تو بارداریای الان که همش میرن تایین جنسیت که پسر بشه پس تکلیف نسل آینده چی میشه ؟یه حرفی برا خ ...

من هر کس اطرافم هست دوتا دوتا پسر دارن😑

همه رژیم پسردار شدن میگیرن

داریم میشیم مثل هند

نریزید سرم ولی این قانون  از اول وجود داشته و چیز عجیبی نیست و پدربزرگای خیلی از ماها دو تا چهارتا همسر داشتن و چیز عجیبی نبوده  ولی کمکم که فرهنگها بالاتر رفت تعدد زوجات هم از بین رفت 

اگه دقت کنید قدیم ها دختر کچل و نابینا و معلول هم بی شوهر نمیموند چون چند همسری رواج داشت 

ولی الان دخترهای تحصیلکرده و زیبا و همه چیز تموم بسیار ی هستند که مجردند 

نمیخوام بگم این قانون خوبه یا بد فقط میخوام بگم به فرهنگ ما نمیاد ... این قانون وجود داشته بشرطی که مرد بتونه عدالت و انصاف رو در همه چیز رعایت کنه ...ولی آیا مردهای ما از سر دلسوزی و رضای خدا میرت سراغ همسر دوم یا بخاطر  هوس و نیاز های خودشون اینا خیلی مهمه 

فرهنگ هم چیزی نیست که بشه عوضش کرد و مسلما دخترخانمهای  باشخصیتی که به سن بالا رسیدن و هنوز مجردن قبلترها اونقدر خواستگارهای خوبی داشتن که الان همسر دوم شدن رو دون شان خودشون میدونن

ان شالله همه خوشبخت بشن