2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تهمت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6913 بازدید | 144 پست
خود من هم همینطور نه کسی ازم خواست نه کسی زورم کرد تنها رفتم گرفتم و به کسی هم ندادمش. خداوند به آدم ...

بله خداوند به انسان عقل داده تا فکر کنه

فکر کنه که ایا ارزش وجودی یک انسان، ارزش وجودی یک زن به یک تکه گوشت بدنشه؟

که یه مرد به خاطر این یک تکه گوشت بهش توهین کنه و بگه میخوامت یا نمیخوامت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خداوند به انسان عقل داده تا فکر کنه فکر کنه که ایا ارزش وجودی یک انسان، ارزش وجودی یک زن به یک ...

من واقعا نمیدونم؟؟؟ همه اینهایی که شما گفتی رو قبول دارم اما باید فکر روزهایی مثل استارتر رو کرد. باید آینده نگر بود تمام

نمیدونم چه جور شکایت کنم  واقعا میشه ?

پیش وکیل برو راهنماییت میکنه 

بعداینم بگم که اگه شوهرت پیش فاضی هم بره  قاضی میزنه تودهنش بهش میگه که اگه واقعاً اینجوره چرا همون اوایل ازدواجتون حرفی نزده ؟چرا چهار سال بعد اینو میگه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
هرچقد سعی کنی خودتو گول بزنی اما چندسال بعد زندگی مثل استارتر همه چی رنگ عوض میکنه. متاسفم که عمق در ...

شما که بعنوان یه خانوم عفت رو تو بکارت میبینید واقعا قابل تاسف،اگه بکارت همه ی ارزش زن اونایی ک ناخواسته بکارتشونو ازدست میدن باید بمیرن!!خانوم وکیل خانومی ک تواجتماعی تاحالا از تجاوز دایی وعمو برادر وپدر چیزی شنیدی؟!!کسایی ک هیچ راهی برای اثبات عفتشون ندارن ومجبور ب سکوتن توکدوم دادگاه وپزشک قانونی وپیش کدوم مردی بعنوان شوهرمیتونه از بلایی ک سرش اومده حرف بزنه!!

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
شما که بعنوان یه خانوم عفت رو تو بکارت میبینید واقعا قابل تاسف،اگه بکارت همه ی ارزش زن اونایی ک ناخو ...

پزشکی قانونی حتی روز ازبین رفتن پرده و اینکه به زور بوده یا خود شخص میخواسته رو هم تشخیص میده. سؤال بعدی

گواهی چیه خب اولش که میخواین ازدواج کنین چرا دقت نمیکنین تو انتخابتون که با یه ادم باشخصیت ازدواج ک ...

الان دیگه گذشته 

ظاهر آدما با باطنشون خیلی فرق داره

من دنبال راه چاره م عزيزم

بله خداوند به انسان عقل داده تا فکر کنه فکر کنه که ایا ارزش وجودی یک انسان، ارزش وجودی یک زن به یک ...

ادم هرچی هم درمورد خاستگار تحقیق کنه هر اندازه هم که خوب باشن بعدازدواج ممکنه شرایط عوض بشه و تغییر کنن پس بهتره که فکر اون روزی را بکنیم که ادما یه جور دیگه میشن واسه همین یکی به منم اینا رو گفت منم رفتم گواهی سلامت گرفتم همون موقع که روی تخت دراز کشیدم شخصیتم احساس کردم که داره له میشه 

ولی خب اینده نگری کردم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
دکتر برای شوعرت توضیح داده اون قبول نمیکنه چرا فکر میکنی با داشتن یه کاغذ الان زبونش کوتاه بود ببخش ...

فقط میخوام یه مدرکي رو میکردم دهنش بسته بشه

دیگه حرف چرت نزنه

من واقعا با این حرف ميشکنم

شیشه نمیکشه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥