2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیا مشاوران حقوقی ثبت نام کردنه 

یه روز تووباغ وحش رفته بودم تو بریه شیر                   یه شیر تو قفس                                                        همون روز تو دلم گفتم                                             یه شیر مرده  بیرون قفس                                           بهتراز صد شیر زنده تو قفس 
دوستان کسی با رشته فقه و حقوق هست که بخواد تو ازمون شرکت کنه؟

شما هم می تونید 

من امسال یادم رفت ثبت نام کنم دیر شد ۲۰ اخرین مهلت بود ولی الان مشاوران حقوقی ثبت نام هست 

یه روز تووباغ وحش رفته بودم تو بریه شیر                   یه شیر تو قفس                                                        همون روز تو دلم گفتم                                             یه شیر مرده  بیرون قفس                                           بهتراز صد شیر زنده تو قفس 
اون کی هست ازمونش مگه با کانون وکلا فرق داره ازمونش گمون کنم

اره فرق داره 

وکالت یه مرحله ای هست

مشاوران دو مرحله ای هست 

شما هم می تونید  من امسال یادم رفت ثبت نام کنم دیر شد ۲۰ اخرین مهلت بود ولی الان مشاوران حقوقی ...

از کجا در جریانید که فقه و حقوقم میشه

اخه زیرنویس مدام فقه و مبانی و حقوق رو زیر نویس میکنه

چرا؟

پارسال شرکت کردم قبول نشدم ..‌.واسه امسالم یه برنامه غیر درسی داشتم که نشد شرکت کنم...واسه سال آینده ایشالله اگ عمری باشه دوباره شرکت میکنم.

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....