2777
2789
عنوان

یه خواهر و برادر عاشق هم شدن😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 16199 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم دایی دختره برادرشو به فرزندی قبول کرده😐😐😐

خوب منم گفتم پس چطور نوشتید فکرمیکنن پسردایی دخترعمه ان؟منظورتون اینه دایی دختره خواهرشو قبول کرده به فرزندی؟

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
یعنی چی😳

خودکشی کردن

وقتی فهمیدن

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
قراره یه بزرگتر بفرستن...اگه نرفت خودم میرم😊😊

خواهشا شما نگو

چیز به این مهمی رو شما که غریبه ای چرا باید بگی؟

به خانوادشون بگین از روانشناس کمک بگیرن و طبق نظر اون بگن تا یموقع اینا بلایی سر خودشون نیارن

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
پسره پیش دایش بزرگ شده...

نوشتی دایی دختر برادرشو قبول کرده خودت بخون موضوع تاپیکتو

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
نوشتی دایی دختر برادرشو قبول کرده خودت بخون موضوع تاپیکتو

آره عزیزم درست نوشتم...دایی دختر برادرشو قبول کرده...برادر دختره با دایی زندگی میکنه...من نمیدونم چرا فک میکنی من اشتباه نوشتم😐😐

آقایی خیلی دوست دارم😍😍

چطور پدر مادر دختره پسرشونو دادن به فامیل؟ اصن چرا آدم وقتی زندس بچشو باید بده به کسی

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

راستش من ندیدم ولی تویه رمانه خوندم اسمش دایی بود

اینجوری بود که فهمیدن پسره دایی دخترس بعد کل ماجرا و گریه زاری فهمیدن که پسره ناتنی بوده 😂

حالا شاید فرجی شدو داستان ایناهم اینجوری درومد😂

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×

اول نوشتی فکرمیکنن پسردایی دخترعمه ان بعدنوشتی دایی دختر برادرشو قبول کرده به فرزندی 

بلاخره پسردایی دخترعمه ان یادخترعموپسرعمو😑