2777
2789
عنوان

یه خواهر و برادر عاشق هم شدن😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 16205 بازدید | 131 پست
آره عزیزم درست نوشتم...دایی دختر برادرشو قبول کرده...برادر دختره با دایی زندگی میکنه...من نمیدونم چر ...

خوب چراننوشتی عمو دختربرادرشو قبول کرده اونکه داییش نمیشه عموش میشه

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عمه پسر دایی هم میشن

قبول کن اشتباه نوشتی دوتا شخصیت جدا نوشتی

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤

آهان یادم اومد پارسال یه دختره بود تو کلاسمون ادعا میکرد که عاشق عموش شده😐 بعد روز عروسی عموش طاقت نمیاره میره به عموش میگه عموشم با سیلی میخابونه دهنش😂

مامانم همیشه میگه من 9 ماه سختی کشیدم تا قلبت شکل بگیرع نزار یکی تو 15 ثانیه بشکنه برع💔 اسکار بهترین لحظه تعلق میگیرع به لحظه ای که خدا محال ترین آرزوتو براورده میکنه💙.  صدای خنده ی خدا را میشنوی؟ دعا هایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد💜     مثلا وقتی داری بوسش میکنی اشکات بریزه رو گوشیت :))💚     سیگار بکش! مست کن! بغض کن!  ولی با آدم خر درد و دل نکن!!!     وقتی میبینمت فقط یه جمله میاد تو ذهنم  :  ( اعوذ بالله من الچشمانت )  : ×
آخه بچه دار نمیشده دایی خواهرش هم پسرشو بهش داده

چه کار بدی کرده اه

نمیدونم چجوری میتونن از بچشون دل بکنن. 

پسره بفهمه قطعا شکست سختی میخوره ببینه خواهرشو ندادن ولی اینو دادن. 

دختره فقط یه شکست عشقی میخوره ولی پسره دوتا شکست میخوره بفهمه پدر مادرشم اینا نیستن

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
خوب چراننوشتی عمو دختربرادرشو قبول کرده اونکه داییش نمیشه عموش میشه

ایی خدا🤦‍🤦‍

ببین...مثلا مادر تو برادرتو به دایت داده...حالا نصبت تو و برادرت چی میشه؟؟😐😐😐

آقایی خیلی دوست دارم😍😍
ایی خدا🤦‍🤦‍ ببین...مثلا مادر تو برادرتو به دایت داده...حالا نصبت تو و برادرت چی میشه؟؟😐😐😐

شما نمیخوای اشتباهتو قبول کنی اولش نوشتی پسردایی دخترعمه ان خوب تااینجا درست چرابعدش نوشتی دایی دختر برادرشو قبول کرده به فرزند خواندگی ؟

آیانباید مینوشتی دختر خواهرشو قبول کرده؟

من نفهمیدم دایی دختر برادرشو ب فرزندی قبول کرده ..

یکساعته دارم همینو میگم متوجه اشتباهش نمیشه