2777
2789

یه دوره ۲۸ روزه سپاسگزاری راندابرن داریم . دوستانیکه تمایل دارند تشریفشونو بیارن🌟💫 😍😍😍 

تعداد رای : 8
نظرسنجی
من
2
25%
تا حالا در موردش نشنیدم
6
75%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لینک تاپیکی که توضیح دادم رو گذاشتم عزیزم

یه بار یکی توو نی نی سایت یه دوره گذاشت سپاسگزاری، ولی راستش من‌نتیجه نگرفتم. نمیدونم دیگه اسمش چی بود

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
یه بار یکی توو نی نی سایت یه دوره گذاشت سپاسگزاری، ولی راستش من‌نتیجه نگرفتم. نمیدونم دیگه اسمش چی ب ...

اگر دوره هارو منظم انجام بدین حتما نتیجه میگیرین . چون من تاحالا ندیدم کسی ناراضی باشه❤

اگر دوره هارو منظم انجام بدین حتما نتیجه میگیرین . چون من تاحالا ندیدم کسی ناراضی باشه❤

یکی از دوستامم صدا کردم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
مثلا یک نمونه از تمرینش رو به طور خلاصه میگی عزیزم؟

روز بیست و دومم

1⃣ مراحل یک تا سه از تمرین ‌شگفت انگیز شماره یک را تکرار کنید👇

♦️ ۱. لیستی از ده موهبتی را که دارید بنویسید✍....

♦️ ۲. بنویسید چرا برای هرکدام ازین مواهب احساس شکرگزاری میکنید.

♦️ ۳. لیستتان را بخوانید و در پایان هر موهبت ۳ مرتبه بگویید 

سپاسگزارم . سپاسگزارم . سپاسگزارم

⭕️ در حد امکان بکوشید سپاسگزاری خودتان را به دلیل بهرمند بودن از آن نعمتها با تمام وجودتان (احساس )کنید.

2⃣ با اغاز روز،فهرست ده خواسته ی عمده ات را که تهیه کرده ای،بیرون بیاور.

3⃣ تک تک جملات و خواسته های روی فهرستت را بخوان ومدت یک دقیقه تصور کن که به خواسته ات رسیده ای،وتا جایی که می توانی شکر گزاری را احساس کن.

4⃣ امروز فهرست خواسته هایت را همرا خودت داشته باش.دست کم در دو موقعیت در روز،فهرست را بیرون بیاور وهمه ی ان را بخوان وتا جایی که می توانی شکر گزاری را احساس کن.

5⃣ امشب قبل از اینکه بخوابی،یادداشت شکر گزاری ات را در دست بگیر وعبارت معجزه آسای خدایا شکرت را بابت بهترین اتفاقی که در طول روز برایت افتاد،برزبان بیاور

┄┄❅✾❅┄┄

روز بیست و دومم 1⃣ مراحل یک تا سه از تمرین ‌شگفت انگیز شماره یک را تکرار کنید👇 ♦️ ۱. لیستی از ...

عزیزم خیلی جالب و مفیده . ممنون که زحمت میکشی