2777
2789

چندروز دیگه واس دوستم ک۳۰سالشه ی خاستگار میاد.البته مادر پسره میخواد بیاد دوستمو ببینه

حالا بگین چطوری رفتار کنه ک مادرشوهر پسند باشه؟چی بپوشه؟کلا هر نکته ای میدونین ک میتونه کمک کنه بگین لطفا

دوستم اصن نمیخواد این خاستگارو از دس بده

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم ک پسرو نمیارن..مگه میخوان با مادره زندگی کنن..چنین کیسی و اصلا راه نمیدم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خودش باشه مرتب باشه👌

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
ما که علایق و سلایق اون خانم که مادرشوهر اینده باشنو نمیدونیم ولی بهترین کار اینه که از نظر اخلاقی ...

خب چ حرفایی بزنه؟لازمه ک خیلی صحبت کنه؟چون دوستم خجالتیه

این پسرا حال آدمو بهم میزنن 

دقیقا.برا من داماد اومد رفت نشست میش بابام پرو پرو ب منم میگفت اب بیار فلان شیرینی رو بده چای بیار 

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن

زبون درازی نکنه تا سوالی ازش نپرسیدن حرف نزنه!

یه لبخند ملیح داشته باشه!

زیاد ارایش نکنه و لباس رسمی مامان پسند بپوشه!خیلی باز نباشه!

درست پذیرایی کنه و تحویلش بگیره!

و در اخر اینکه بشینه دعا کنه هر چی به صلاحشه همون بشه!

این مورد اخر از همش مهم تره!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
دقیقا.برا من داماد اومد رفت نشست میش بابام پرو پرو ب منم میگفت اب بیار فلان شیرینی رو بده چای بیار&n ...

درواقع هم خودشون وهم خونوادشون پررو هستن 

باید ریشه پررویی رو خشکوند! !!

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
زبون درازی نکنه تا سوالی ازش نپرسیدن حرف نزنه! یه لبخند ملیح داشته باشه! زیاد ارایش نکنه و لباس رس ...

مرسی عزیزم خیلی خوب گفتی.پیامتو ذخیره کردم بهش نشون بدم