2777
2789
عنوان

اینقدر تاپیک جن وترسناک و دروغ نزنید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 85 پست
بچه دار شدن تابحال نشنیدم.

منم میگم که وجود دارن.

مشکلم اینه که میگه جن وانسان باهم ازدواج کنند بچه میاد..

اگه ۷۰درصد به بالا جن باشه غیب میشه 

اگه ۷۰ به پایین باشه به شکل انسان ولی باقدرت ماورایی ظاهرمیشه..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله گلم هس توی شهرستان ما هم بود ی مرد زن جن داشت.حتی بهش آدرس چند تا گنج توی شهرمون هم داده بود.توی ...

چطور دو تا جسم با وجود و عناصر متفاوت میتونند باهم ازدواج کنند

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
بله گلم هس توی شهرستان ما هم بود ی مرد زن جن داشت.حتی بهش آدرس چند تا گنج توی شهرمون هم داده بود.توی ...

😁😁😁😁خدایی شما توی کدوم قرن داری زندگی میکنی زن جن چیه 😂😂😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

وایی یکی میگفت شبیه شوهرم بود و میخندید یکی میگفت شبیه شوهرم بود و باهم رابطه داشتیم خدایا به. کجا چنین شتابان من خودم ترسوام نمیدونم چه کرمی دارم ک باز میرم همچین تایپکایی و میخونم با چند روز خوابم نمیبره 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

نود درصد کسایی که جن میبینن اسکیزوفرن هستن احتمالا سایر. اعضای خانواده هم توهم مشترکی داشته باشن چون این بیماری ژنتیکه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
ی بار خدا شاهده خواب بودم ساعت سه نصف شب بیدار شدم ی پیرزن گوز پشت بدون روسری با صورت کریه وزشت پایی ...

گوز پشت😐

نود درصد کسایی که جن میبینن اسکیزوفرن هستن احتمالا سایر. اعضای خانواده هم توهم مشترکی داشته باش ...

یا تایپک زده بودن با این مضمون اونام میگفتن چشم سوم باز شده 🤣🤣🤣 شما میگین بیمارن خدا سر هیچ گس نیاره

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
خوب من خودم عاشق موجودات تخیلی و فیلمهای تخیلی ام...ولی میدونم درواقیت نیست.. هر چند که در دنیای ...

اعتقاد به جن ها دارم

فیلم ها و موجودات تخیلی رو هم دوست دارم

ولی تا حالا تاپیک جن ندیدم تو نی نی سایت 

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد