2777
2789
عنوان

اینقدر تاپیک جن وترسناک و دروغ نزنید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 85 پست
بعضیا اعتقاد دارن و براشون جالب این موضوعات بنابراین بدون هیچ پشتوانه علمی دنبالش میکنن.. . حالا بر ...

من مشکلی ندارم باافکارشون..میان اینجا بقیه رو میترسونند..

💙💙

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همچین جدی جدی باهم بحث میکردن. میگفت بچه شون .. اگه ۷۰ درصد به پایین جن باشه‌.. دورگه باشه.. ...

🤣🤣🤣درصد جنیت 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
یچی بگم قورتم ندین اکثر اونا که تجربه دیداری یا شنیداری دارن نیاز به رواندرمانگر دارن و متاسفانه جد ...

کجا؟؟؟؟

اقا اصلا میگیم وجود داره درست..

ولی بچه دارشدنشون که ممکن نیست..

تازه من میگم۹۹ درصد مواقع اختلال اسکیزوفرنی..توهم و ...هست نه جن

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
چندتا تاپیک دیدم میگن جنا تو خواب باهاشون ....میکنن😆😆

جنا هم دچار حشریت شدن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
جون نفس❤❤

قربونت برم من مامان خانم جذاب 😻

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
کجا  چطوری

ی بار خدا شاهده خواب بودم ساعت سه نصف شب بیدار شدم ی پیرزن گوز پشت بدون روسری با صورت کریه وزشت پایین پام نشسته بود دوبار چشامو باز و بسته کردم دیدم نه دارم دقیق میبنم وبهم میخندید،،فقط گفتم بسم الله از ترس دهنم خشک شده بودچشامو بستم باز ک کردم صبح شده بود،،خواهرمم گفت ی بار داشتیم میرفتیم شهرستان ی مرد ژولیده اومده وسط جاده مام ترسیدیم سوارش نکردیم شب بوده،،بعذ کیلومترها پایین تر بازم همون مرده جلو ماشینشونو گرفته بود اونام فراررررررر

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
ها راستی اسی اسم خودتم تخیلیه که🤣🤣🤣🤣

خوب من خودم عاشق موجودات تخیلی و فیلمهای تخیلی ام...ولی میدونم درواقیت نیست..

هر چند که در دنیای واقعی ..واقعا یسری ها هستن که ادم خوار هستن..ولی خوب افسانه دراکولا واقعیت نداره

جن وجود داره 

اما ب این آسونیا نمیشه دید 

ماشالله اینجا از هر ده نفر 9 نفر میگه من جن دیدم 

یه داستانایی ام تعریف میکنن ک تو فیلماس فقط   

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

الان یکی میاد میگه مادر بزرگم میگف قدیم تو روستامون یه مرد با یه جن ازدواج کرده😐🙌

بله گلم هس توی شهرستان ما هم بود ی مرد زن جن داشت.حتی بهش آدرس چند تا گنج توی شهرمون هم داده بود.توی شهرستانمون چند سال پیش خیلی گنج پیدا میشد حتی توی امامزاده امون ی زیرزمین با چند تا اسکلت انسان و ی عالمه طلا پیدا شد.