2777
2789

درطول روز ده ها تایپیک شوهر بد

ده ها خیانت 

یا من یه کشور دیگ زندگی میکنم 

یا بعضیا فقط واسه سرگرمی تایپیک میزنن

خب عزیزم هزاران تا هم این مشکلو ندارن ولی نمیان تاپیک بزنن که من خیانت ندیدم 

بخاطر همین خیانت دیده ها به چشم میان 

بعدم هر آدم خوشبختی هم یه مشکلی تو دلش داره که به اطرافیان نشون نمی‌ده ولی اینجا راحت مطرح می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همونی ک بهش خیانت شده که بیرون ببینیش جار نمیزنه 

اینجا درد و دل میکنه ولی بیرون خودشو یه زن شاد و خوشبخت نشون میده

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

کلا اینجوریه معتقدن که

اگه خوشبختیشونو جار بزنن چشم میخورن و ممکنه چند نفر هم حمله کنن از روی حسادت

اگه از بدبختیشون بگن هم همه سرگرم میشن هم درد دل میکنن 

پس سود توی درد دله و بدبختیه

همه دور هم گل میگن گل میشنون کلی هم همو دلداری میدن

عقاید من مال من ؛ عقاید شما مال شما . اگر اختلاف نظری هست نیازی به توهین و گزارش زدن نیست مستقیماً بگو ! 
خب عزیزم هزاران تا هم این مشکلو ندارن ولی نمیان تاپیک بزنن که من خیانت ندیدم  بخاطر همین خیانت ...

تا خوشبختا حرف میزنن دهها نفر میان میگن الان اینجا جای پز دادن بود.🤣🤣

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
تا خوشبختا حرف میزنن دهها نفر میان میگن الان اینجا جای پز دادن بود.🤣🤣

اگه جایی نباشه که استارتر داره ناراحتیشو میگه 

گفتن خوشبختی خیلی هم خوبه 

ولی گاهی بعضیا فقط میخوان  پز بدن

آدم میترسه از خوشبختی اش بگه 

درک نمیکنن خوشبختی به دیدگاه ادمه 

رفتارها ی خانم های اینجا هم متناقض هست عزیزم

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

يه تاپيكي بود استارترش پرسيده بود اگه با عشق ازدواج كردين خوشبختين يا نه

من هم جواب دادم

بعد يه كاربري بهم گفت ادمايي كه حقيقتا خوشبختن نميان مثل شما جار بزنن!!!

خب همون شد كه يادم موند هرگز از خوشيام اينجا حرف نزنم، حتي اگه صريحا ازم همين رو بپرسن،

چون خيلي ها خوششون نمياد