2777
2789
عنوان

امروز دختر خالمو با مرد سن دار دیدم 😐😐🤮🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 69 پست
پول ماله میکشه رو سن قیافه و هرچیزی... حساس نباش عوضش حتمااااا پولداره 

براش آیفون x خریده بعللله منم از اول تعجب کردم دخترخاله ام از کجا پول آیفون رو گیر آورده البته شوهرخاله ام کارمند معمولیه براش نخریده 

موفقیت و ثروت و آرامش بزرگترین آرزوی دنیاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طوری نیست بخدا واگذارشون کن و تحت هیچ شرایطی این مسئله رو با کسی در میان نذار

والا به من چه اخه به مامانم گفتم سرشو تکون داد فقط 

ماهم چیزی نمیگیم منم اومدم جلو سلام کردم 

براش آیفون x خریده بعللله منم از اول تعجب کردم دخترخاله ام از کجا پول آیفون رو گیر آورده البته شوهرخ ...

خب دیگه همین آیفون سن و اینا رو میشوره میبره 😂

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

ولش

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸
مگه نمیشه خودش اینقدر زحمت بکشه آیفون قسطی بخره ؟؟؟ عرضه نداره ؟؟

اصلا نیاز نیس ادم خودشو بکشه ک آیفون بگیره و جلو ۴نفر قوپی بیاد. ولی خب بعضیا اعتقادشون اینکه بجای اینکه باجوون ازدواج کنن خون دل بخورن تا وضعشون خوب شه باپیر پولدار ازدواج کنن‌ . بجای ۳۰ سال ۲۰ سال زندگی کنن و بدون کمبود مالی 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
اصلا نیاز نیس ادم خودشو بکشه ک آیفون بگیره و جلو ۴نفر قوپی بیاد. ولی خب بعضیا اعتقادشون اینکه بجای ا ...

شوگرددیاااا رابطه پایداری ندارن از من گفتنه 

بعدا میره سراغ دخترای دیگه 

شوگرددیاااا رابطه پایداری ندارن از من گفتنه  بعدا میره سراغ دخترای دیگه

ارع ولی خب اینو دختر خاله جان باید بدونه ک فعلا خوشحاله و ب ایناش فکر نمیکنه 

دستمال دور گردنش بود 😑😑😑😑

مگه فیلم فارسیه که پولدارا دستمال گردن ببندن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم