2777
2789
ميشه بپرسم چند ماهگيت رفتي من الان سه ماه و جند روزمه كي بايد برم خيلي دوست دارم زود بفهمم

12 هفته برو. منم ميخوام 12 هفته برم. دوست داری چی باشه؟ من که دختر دوست دارم. اما باور نميدونم دختر بشه. اگه بشه ذوق مرگ میشم. 

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چ جالب خخخ پس چرابرای منونگفت خخخ

نمیدونم که

ولی باور کن بهتر که نگفته مثلا میگفت پسر بعدا میشد دختر یا برعکس خیلی میخورد تو ذوقت 

الان من نگرانم بخوره تو ذوقم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
12 هفته برو. منم ميخوام 12 هفته برم. دوست داری چی باشه؟ من که دختر دوست دارم. اما باور نميدونم دختر ...

خب الان سه ماهو جند روزمه جند روز ديكم موعد دكتر برم ميفهمم يعني؟

من فقط سالم باشه برام مهمه من قبل بارداريم عاشق پسر بودم ولي از وقتي باردار شدم لباسايه دخترونه رو دوست دارم و حسم ميگه دختره ولي از اينور احتمال پسرم ميدم بازم فقط ميخوام بدونم كدومه مهم نيست بسر يا دختر جفتش نعمته سلامتيشون مهمه

انشاالله ک نمیخوره چون دختردوست داری

مرسی عزیزم انشاالله🤲❤

انشاالله نی نی شما هم سالم باشه و با جنسیت دلخواهتون🌹

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
قربونت عزیزم ماباهم بایدبیایم جنسیتواعلام کنیم انشاالله

انشاالله که هردو از جنسیت نی نی مون راضی باشیم با خوشحالی تاپیک بزنیم😍