2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری یزد

3883 بازدید | 22 پست

سلام

دوستان کیا جدیدا مرکز ناباروری صفاییه یزد رفتن، بیایین از تجربتون بگین؟ همه کارا رو دکترای دستیار انجام میدن؟ متخصصای اونجا مثل افلاطونیان و فیروز آبادی اصلا بیمار نمی بینن؟ 

من دیروز رفتم هول هولکی منو سونو کرد هیچی نفهمیدم

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
فقط ميدونم ٩٠ درصد كسايي ك ميان تو اين مركز به اميد خدا نتيجه ميگيرن و بچه دار ميشن

شما ساکن خود یزد هستین؟ دیروز خیلی در هم برهم بود. دکتر سونو گوشی دستش بود مرتب زنگ میزد از استادشون مشاوره میگرفت برا بیمارا اصلا نفهمیدم بعد چند ساعت علافی نتیجه ویزیتم چی شد. خیلی ناراحتم. کلی راه از اصفهان رفته بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همونجا رفتم دفه اولم باردارشدم.ویزیتا رو ماماعا انجام میدن ولی عملارو دمترا.روزای دوشنبه دکتر افلاطونیان اتاق عملن کلا.بقیه دکترارونمیدونم کی هستن.من هم تخمک کشیم با افلاطونیان بود هم انتقالم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
شما ساکن خود یزد هستین؟ دیروز خیلی در هم برهم بود. دکتر سونو گوشی دستش بود مرتب زنگ میزد از استادشون ...

اره عزيزم

از روند كاريشون خبر ندارم ولي اصلا ناراحت نباشين به اميد خدا ان شاالله زود جواب ميگيرين☺️

❤️‍🩹

من همونجا رفتم دفه اولم باردارشدم.ویزیتا رو ماماعا انجام میدن ولی عملارو دمترا.روزای دوشنبه دکتر افل ...

مبارکتون باشه. خودتون خواستین دکتر افلاطونیان باشه؟ شما مرکز تحت درمان بودین یا بیمارستان مادر؟ 

خیلیا رو به چشم دیدم تو این مرکز حامله شدن اگه بیمارستان مادر بری دکتر افلاطونی خودش میبینت

هزینه بیمارستان مادر خیلی با مرکز فرق میکنه؟ 

من همونجا رفتم دفه اولم باردارشدم.ویزیتا رو ماماعا انجام میدن ولی عملارو دمترا.روزای دوشنبه دکتر افل ...

دیروز هیچ متخصصی تو مرکز نبود. منو سونو کرد گفت برو یماهه دیگه بیا. من میخام تخمک کشی و انتقالم زیر نظر خود افلاطونیان باشه باید چیکار کنم؟ 

مبارکتون باشه. خودتون خواستین دکتر افلاطونیان باشه؟ شما مرکز تحت درمان بودین یا بیمارستان مادر؟  ...

من مرکز ناباروری صفائیه رفتم.....

بستگی داره عملاتون چه روزی بیوفته

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
دیروز هیچ متخصصی تو مرکز نبود. منو سونو کرد گفت برو یماهه دیگه بیا. من میخام تخمک کشی و انتقالم زیر ...

ببین اگ‌ روز دوشنبه زوان تخمک کشیت بیوفته میتونی افلاطونیان برات انجام بده چون افلاطونیان فقط دوشنبه عمل میکنه و دیگه نیست.

تاریخ تخمک کشیم نمیشه عوضش کنی.

اگه میتونی مادر بری بهتره

اونجا یاافلاطونیان میبیننت یا کریم زاده

البته نوبت دهیش سخته

مرکز ناباروریم خیلی خوبه خیلیا نتیجه گرفتن

من راضی بودم خدایی

۲۱تخمک داشتم س تا جنین شد

ک دوتاانتقال دادن و دیگم جنین ندارم باراولم گرفت

ببین اگ‌ روز دوشنبه زوان تخمک کشیت بیوفته میتونی افلاطونیان برات انجام بده چون افلاطونیان فقط دوشنبه ...

ممنونم بابت جوابتون. میشه درخواست دوستیمو بپذیرین ازتون راهنمایی بگیرم. یعنی اگه رو برگه نوبت زده باشه دکتر فیروز آبادی دکتر اون روز مرکز فیروز آبادیه درسته؟ اونوقت وقتی تخمک کشی با دکتر افلاطونیان باشه حتما خودش انتقال رو انجام میدن یا اینم شانسیه؟ 

ممنونم بابت جوابتون. میشه درخواست دوستیمو بپذیرین ازتون راهنمایی بگیرم. یعنی اگه رو برگه نوبت زده با ...

نه اگ تخمک کشیو اون انجام بده قرار میست حتما انتقالم اون انجام بده.شانسیه

ببین اگ‌ روز دوشنبه زوان تخمک کشیت بیوفته میتونی افلاطونیان برات انجام بده چون افلاطونیان فقط دوشنبه ...

وای شما21تخمک داشتین چرا  فقط3تاجنین شداخه شوهرتون مشکل اسپرم داره اره؟مبارکت باشه خداروشکر که حامله شدی سونو قلب رفتی الان دوقلو داری عزیزم

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.