2777
2789
عنوان

خانمای متاهل و خونه دار دوس داشتین یبار دیگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 41 پست

نه

چون به اندازه كافي لذتشو همون موقع بردم الان لذت زندگي متاهليو ميبرم

كلا ترجيح ميدم تو حال زندگي كنم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

نه الان نه اون موقع ترجیح میدم چند سال دیگه می بود

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط دوست داشتم سینه هام بعد شیر دهی بر میگشت ب حالت اول دیگه هیچی جز این نمیخوام😔

عمل کن ... من عمل کردم.. عالیه.... غصه که کمکی نمیکنه

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
من فقط دوست داشتم سینه هام بعد شیر دهی بر میگشت ب حالت اول دیگه هیچی جز این نمیخوام😔

چرا لیفت نمیکنی اگه انقدر روحیه ات رو خراب کرده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من خیلی دوست داشتم برگردم به اول دبیرستانم وقتی بابام بزور اومد از مدرسه بردم تا ببرنم حرم عقدم کنم.با قدرت وایمیستادم جلوشونو میگفتم نمیخوام.😔😔

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
دلم واسه مدرسه و دوستامو اون حالو هوا تنگ شده ولی زندگیمم دوس دارم هزار بار دیگم برگردم عقب شوهرمو ا ...

عزیززم همیشه خوش باشی

تقصیر تو نی ما زیاد تحویلت گرفدیم😏

مدرسه که نه

ولی برمیگشتم به مجردی و اپلای میکردم میرفتم امریکا. دو قدم فاصله داشتم...

الان با شوهر و بچه نمیشه این غلطو کنم

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی
😂اخییی کوچیک شده؟

هنوز نگرفتمش ولی ازون حالت سفتی درومده

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من خیلی دوست داشتم برگردم به اول دبیرستانم وقتی بابام بزور اومد از مدرسه بردم تا ببرنم حرم عقدم کنم. ...

بزووور😐😐😐😓😓😓 چقدر بددددد

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
چرا لیفت نمیکنی اگه انقدر روحیه ات رو خراب کرده

اینی ک میگی چیکار میکنه؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕