2777
2789
عنوان

خانمای متاهل و خونه دار دوس داشتین یبار دیگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 41 پست
عمل کن ... من عمل کردم.. عالیه.... غصه که کمکی نمیکنه

شوهرم نمیذاره فک میکنه مصنوعی میشه بدش میاد

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
بزووور😐😐😐😓😓😓 چقدر بددددد

اره.از اون زمان ۲۰سال گذشته.ولی همیشه حسرتشو دارم چون خیلی بی زبون بودم نتونستم از حقه خودم دفاع کنم

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا لیفت نمیکنی اگه انقدر روحیه ات رو خراب کرده

عزیزم شما چقدر هزینه کردی؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
اره.از اون زمان ۲۰سال گذشته.ولی همیشه حسرتشو دارم چون خیلی بی زبون بودم نتونستم از حقه خودم دفاع کنم

فامیل ماهم یه دختری تازگیا باباش بزور گفت ازدواج کن وگرنه کتاباتو پاره میکنم نمیزارم بری مدرسه🤦‍♀️

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
اینی ک میگی چیکار میکنه؟

جراحی سینه 

هم میتونی کوچیک کنی

هم میتونی لیفت کنی

کوچک کردن برش بیشتری داره ولی لیفت کردن برش کمتری داره

درد هم نداره کلا عمل سختی نیست و نقاهت به خصوصی هم نداره چون فقط پوست و بافت چربی رو برمیدارن با ماهیچه و استخوان کاری ندارن

اگه میخوای به بهترین فرم و شکل برسی میتونی همه سینه رو تخلیه کنی و پروتز بذاری که این یه خورده درد و نقاهت داره 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
عزیزم شما چقدر هزینه کردی؟

خیلی سال پیش پنج شش تومن الان قیمتها رو نمیدونم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
فامیل ماهم یه دختری تازگیا باباش بزور گفت ازدواج کن وگرنه کتاباتو پاره میکنم نمیزارم بری مدرسه🤦‍♀️

چقدر بدواقعا براش متاسفم.الان دختر خودم ۱۸ سالشه همه میگن ازدواج کنه خودم میگم نه فقط درس بخونه تا به جایی برسه.نمیخوام مثل خودم بشه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
چقدر بدواقعا براش متاسفم.الان دختر خودم ۱۸ سالشه همه میگن ازدواج کنه خودم میگم نه فقط درس بخونه تا ب ...

اره متاسفانه . کار خوبی میکنی . بعضیا فک میکنن ازدواج آخرشه دیگه

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
جراحی سینه  هم میتونی کوچیک کنی هم میتونی لیفت کنی کوچک کردن برش بیشتری داره ولی لیفت کردن ب ...

نه سینه هام سایزش خوبه شوهرم هنوزم راضیه اصلا نمیگه بد شده اما من با قبل شیر دهی مقایسه میکنم ک یکم بافتش شل شده و یکمم افتاده شده خیلی کم(البته هنوز نگرفتمش از شیر) روح و روانمو بهم ریخته.با لیفت درست میشه یا با پروتز؟

نه سینه هام سایزش خوبه شوهرم هنوزم راضیه اصلا نمیگه بد شده اما من با قبل شیر دهی مقایسه میکنم ک یکم ...

اینجور که میگی فقط لیفت لازم داری عزیزم اصلا هم مصنوعی نمیشه فقط فرم سینه خودت اصلاح میشه 

نگران نباش دیگه دوران شیر دهیت که تموم شد برو انجام بده

اینجور که میگی فقط لیفت لازم داری عزیزم اصلا هم مصنوعی نمیشه فقط فرم سینه خودت اصلاح میشه  نگر ...

حتما بدجور رفت تو فکرم

ممنونم عزیزم