2777
2789

من و دوس پسرم دو ساله باهم در ارتباطیم خانواده ها کامل در جریان هستن

چن بار با مادرش بیرون رفتم و همه خونواده و اقوامشون منو ب عنوان عروس فامیل میشناسن 

خونواده خودمم جز بابام همه میدونن حتی شوهر خواهرام از نزدیک دیدنش

بابامم میدونه کسی توی زندگیم هس ولی چیزی از جزئیات نمیدونه

گفتم ک بدونین مشکلی برای خواستگاری نیس و همه راضین

فردا قراره در مورد روز خواستگاری باهم صحبت کنیم گفت باید حرفامونو یکی کنیم

چون رابطمون عاشقانه بوده شاید من خیلی کم توقع باشم از همه لحاظ...یه چیزایی توی ذهنم هس ولی شما باتجربه ها همفکری بدین که چه چیزایی رو از همین اول لحاظ کنم هم با خودش هم خونوادش (جز توافقات مالی)

همه جعفریااااا😂

منو یاد این اهنگه انداختی

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم از ریشه غلط داره پیش میره 

چیزی که راحت بدست بیاد راحت از دست میره ....

یک جایی رو بزارید خانواده پیش برن و واسه خودتون ارزش قائل بشید ..کلن این مدل ازدواج ها چون طرفین سر گرفته میدونن خیلی تلاشی ندارن ...همینش بده

توافقی نیس منم با شوهرم اینجور بودیم هیچی نخواستم ازش نه حرف مهریه زدیم نه طلا هیچی هیچی هرچی داشته باشه مال جفتتونه این از چیزای مادی بقیه چیزا هم وقتی عشق دارین همه چی هست هم احترام هم دوستی دیگه چی میخوای 

تویییی حالت خوبه؟ اوضاع چطوره؟

فدات عزیزم اوضاع داغونه

امشب خیلی راحت گفت اسنپ بگیر برو خونه بابات😔

چطور میتونه انقدر خونسرد باشه خدا میدونه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد