2777
2789
عنوان

خداییش اوضاع مالیتون این روزا چطورع

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 92 پست
زیاد قانع نباشید چون درصد زیادی از آقایون رو تنبل بار نیارید

👌🏻👌🏻👌🏻

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
عزیز جاندورت بگردم با کدوم حرفا ؟من عقیده خودم گفتم ربطش به عرزشی و ...متوجه نمیشم ....من میگم از وق ...

صبرکنیم و ببینیم ی عده دزد حق زندگی روازمون گرفتن.خود خدا گفته حقتون رو از ظالم بگیرید درین موارد صبرجایز نیست عزیزم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی هیچ. اینده خوبی چشم رو ندارم الان جوونم میخوام به ارزوهای کوچیکم برسم ولی همش ارزویه حسرته خست ...

عزیزم خونه ازخودتون دارین یا کرایه میدین چون کرایه واقعا سخته

صبرکنیم و ببینیم ی عده دزد حق زندگی روازمون گرفتن.خود خدا گفته حقتون رو از ظالم بگیرید درین موارد صب ...

همه دزد نیستن که

ادم خوب هم که جونشون واسه این مملکت دادن

با خونشون بها دادن

و صاحب عزت شدند هم هستند

که مخلص و جان به کف هستند ...

خدا دزد ها رو هم رسوا میکنه

اونایی که ارز ملت احتکار میکنند

حق خوری میکنند

بیت المال می چاپن

جولان میدن ...

سفره مردم تنگ میکنند

پایان شب سیه سفید است .

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

داریم عادت میکنیم

داریم مدیریت میکنیم

ولی اصلا راحت نیست

این تشریفات و چشم و هم چشمی بدترش کرده

قدیما یه مهمونی میدادیم به همه خوش میگذشت صاحب خونه هم پدرش درنمیومد الان نمیشه

پریروز خونه ی خواهرشوهرم بودیم. دو مدل خورشت و دو مدل سالاد و دو مدل دسر داشت

میوه هم دو سه مدل نبود. موز و سیب و پرتقال و کیوی و نارنگی و لیمو و گلابی و انار. کیک و قهوه و آب میوه و باقلوا و آجیل

خب چه خبرهههه

الان من دعوت نکنم میگن فقط میاد میخوره. دعوت کنم پدرم درمیاد

اقتصاد افتضاحه من دلار ۳ هزار تومنی رو یادمه الان ۱۳۰ تومنه🌚بهتر که نمیشه بدترم میشه

من عروسیم سال ۹۵ به همه دلار شاباش دادیم آخرش دلارها تموم شد به پسر خاله ی شوهرم ۱۰تومنی دادیم گفت من میرم با این پول سه تا دلار میخرم🤣🤣🤣انگار اصحاب کهف شدیم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوضاع مالیم اینطوریه ک دارم از دندون درد میمیرم

برای کشیدنش ۳۰۰ تومن کم دارم میشه ۹۰۰ تومن

عفونت کرده داره میکشه کل صورتم ورم کردع ابسه کرده

۱۵ام حقوق میگیرم ولی الان نمیدکنم چ گلی ب سرم بگیرم

بايد وقتي اينو ميپرسيد بگيد شغلتون چيه و ..

والا ما شرايظمون اوكي اونم براي اينه

ك همين الان همسرم سركاره

منم سركارم با قهوه چشمام بازه.

بچه هام با پرستار توي خونه.

ديگه بعد ١٧/١٨ سال بكوب كار كردن

نداشتع باشم عجيبه

💕

همه دزد نیستن که ادم خوب هم که جونشون واسه این مملکت دادن با خونشون بها دادن و صاحب عزت شدند هم هستن ...

اتفاقا خودم جزو خانواده ای هستم که جوون تو جنگ تحمیلی ازدست دادیم و بهتر میدونم چه کسایی موندن و ظلم میکنن.

من عروسیم سال ۹۵ به همه دلار شاباش دادیم آخرش دلارها تموم شد به پسر خاله ی شوهرم ۱۰تومنی دادیم گفت م ...

گریه داره🥲 به کجا رسیدیم هعییی خدا ....

هممون گیر کردیم

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

عزیز جاندورت بگردم با کدوم حرفا ؟من عقیده خودم گفتم ربطش به عرزشی و ...متوجه نمیشم ....من میگم از وق ...

منم معتقدم به خیلی چیزا ولی واقعا حال ادم ازاین الفاظ دیگه بهم میخوره باعسل عسل گفتن دهن شیرین نمیشه

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔