2777
2789

دوستان کسی هس که  با استفاده از کرم پوست شکم و سینش ترک نخورده باشه 

از چه کرم یا روغنی استفاده کردین؟ و از کی شروع کردین؟

من تعریف بایوایل رو شنیدم

واقعا موثره؟؟

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری کنی ترک میخوره

من تالحظه اخر ترک نداشتم یهو تو هفته ۳۷ کلی ترک خورد پهلوهام وپاهام🤕🤕

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

من از دکترم پرسیدم گفت همش تبلیغه فایده نداره ، جاریم روغن زیتون میزد اونم خورد رو شکمش ولی سینش زخم نشد ، فقط اصلان دست نزن بهیچ عنوان نخارون 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

من ترك نخوردم

از همون لحظه اولي كه فهميدم باردارم هرشب بايو اويل زدم تا امروز كه زايمان كردم .بعد حمامم رو روال سابق كرم بدن ميزدم البته قبل بارداري چربي شكمي نداشتم اصلن و در ضمن شكمم هم توي بارداري خيلي بزرگ شد روغن رو بايد از اول شروع كني وسط سه ماه و شش ماه فايده نداره

من مامان و خواهرم یه ترک هم نداشت شکمشون چرا از من پر ترک شد

من مامانم نداشت منم چرب خوردم ترکم نخوردم البته من شکمم خیللی کوچیک بود تا اخر

شاید به عمه ای کسی رفتی

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

من خواهرام شکمشون پیر شده دقیقا مثل پیرزن ولی من ی خطم ندارم ولی رو سینم کرم نزده بودم خط افتاد.البته الان خواهر شوهرم بارداره اونم از ماه دوم داره کرمهای گرون میزنه ولی الان هشت ماهشه شکمش پر شده

من ترك نخوردم از همون لحظه اولي كه فهميدم باردارم هرشب بايو اويل زدم تا امروز كه زايمان كردم .بعد ح ...

شما چطور استفاده کردین؟ منظورم اینه روزی چن بار؟

بعد یه سوال دیگه در کل  نوع پوستتون جوریه که رو به خشکی میره یا نه؟

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰