2777
2789
اره باهات موافقم من خودمم یهویی سرد میشم بعد یمدتی درست میشم البته واسه من فرق داره افسردگی دارم سرد ...

اره حتما یه دلیل داره

ولی اول باید اون دلیل رو خودش پیدا کنه

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب باهاش صحبت میکنم وبهش میگم یه مدت دورباشیم

تصمیم عجولانه نگیر

اخلاقای خوبش رو بنویس و اخلاق های بدش

ببین چ چیزی باعث شده زده بشی

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
اخه همش حرف از این میزنه که نمیتونه رابطه رو تموم کنه وگریه میکنه....میترسم یهویی برم یه چیزیش بشه

یاد گرفتی ب منم بگو. عشق ی طرفه و طرف داره جونومیده واسه بودنت. ادم نمیدونه چجوری تموم کنه

ولی خیلی سخته فهمیدن حرفای اونی که چشاش قشنگه
تقریبادوماهه....ن هیچ قرصی نمیخورم اما حس میکنم دارم افسرده میشم

ماه گلی راست میگی ی چن مدتی ازش دور باش بدونی ک کات کنین 

بهت بگم دوماه خیلی نیست ممکنه حست برگرده شاید زیادی در دسترست بوده زیادی هست واسه همین دلتنگ نمیشی نیاز نیست تو ی رابطه حتما عاشق باشی دوست داشتن قشنگ تره هر جفتش ی حسن من جفتشو تجربه کردم با این تفاوت ک عاشق کور کورانه میره جلو 

🖤
چیکار کرد که اینجوری از چشت افتاد؟

یه مدت خیلی مشغله داشت خیلی زیاد تقریبا 2ماه.دسگ کلاخودشو فراموش کرد ن ریش هاشو مرتب میکرد ن لباسای خوب میپوشید.همش میگفت وقت ندارم راست میگفت وقت نداشت اما من دوست داشتم یکم ب خودش اهمیت بده .قبلاخیلی خوب بود یهویی اینجوری شد چندباربهش گفتم وگفت چشم اماکارخودشوکرد ...منم کم کم ازش زده شدم ...واقعا توی این مدت خیلی بد بود

بنظرت اگ الکی بهش خیانت کنم راحت میره؟

یه پروسه هست جدایی که هر چقدر بگذره راحت تر میشه ا اوایلش سخت ولی بعد ها براش عادی میشه.....چیزی که انسان رو نکشه قویتر میکنه....اتفاقا قوی تر هم میشه اینجوز

استار تر منم ی مدت مثه تو شدم هزار تا راه رفتم س ماه سرد شدم هیچی نگفتم ناخوداگاه تو اخلاقم اثر گزاشت همش دعوا نق قهر بداخلاقی حتی ی عزیزم بهش نمیگفتم حتی ی شب ی بهونه جور کردم گفتم کات ولی همون شب اون تمام تلاششو کرد ک رابطمون خراب نشه خودمم ک نگم کل خاطراتمون از ذهنم گذشت  دوساعت ب خودم وقت دادم دیدم دوسش دارم فقط الکی ب خودم تلقین میکردم

🖤