بچه ها بیاین یه کم با هم حرف بزنیم خیلی کلافه ام. چیکار کنم از دست خانواده شوهرم؟؟ شما هم این مشکلو دارید؟؟ ما امروز ناهار پاشدیم رفتیم خونشون دیدیم همو دیگه چه لزومی داشت غروب اونا پاشن بیان خونمون. بیچاره شوهرمو دیوونه کردم از وقتی رفتن همش دارم غر میزنم اینم میگه خب پدر و مادرمن. کلا همش میان خونمون من حس غربت میکنم... اوایل ازدواجم که صبح زود میومدن چندبار درو باز نکردم خودشون فهمیدن. یه مدتم تند تند خودم میرفتم خونشون که بلند نشن بیان اینجا. دیگه امشبو کجای دلم بزارم که ظهر ما رفتیم، شب اونا اومدن!!!!
به شوهرتون بفهمونید که اگر خانوادتون صبح تا شب بیخ گوش شما بودن ایشون اذیت نمی شدند؟
مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاریها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد.
خب اگر خانواده شما کمکتون میکنن بهشون بگید بیان و برنامه ریزی شده مثل خانواده شوهرتون تو کارتون دخالت کنن. آخرش باز همسرتون می پذیره؟
البته میختون رو باید تیزتر کنید و محکم تر فرو کنید به آهن! آهن بعضی اوقات خیلی سخته میخ قوی میخواهد!
مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاریها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد.
بببین کلا بعضی مردا اینجورین.مثلا شوهر من هم همینجوریه .اگه بهش بگم مامانت اینو پرسید میگه خب چی میشه.یا مثلا هر روز هم خانوادم بیان خونمون خوشحال میشه و منم اگه خانوادش بیان نمیتونم چیزی بگم.ینی سخت گیر نیستن.اتفاقا خوبه بنظرم
خب اگر خانواده شما کمکتون میکنن بهشون بگید بیان و برنامه ریزی شده مثل خانواده شوهرتون تو کارتون دخال ...
خانواده من اصلا اهل این چیزا نیستن.بیچاره مامانم سه تا پسرشو زن داد هنوزم که هنوزه نمیدونه داداشام چقد حقوق دارن یا کجا میرن کجا میان... ما تا سر کوچه میریم برگشتنی مامانشو میبینیم که میپرسه کجا رفتین!!!!
خانواده من اصلا اهل این چیزا نیستن.بیچاره مامانم سه تا پسرشو زن داد هنوزم که هنوزه نمیدونه داداشام چ ...
خب کار درستی نیست سرک کشیدن.
شما همباید یک سری محدودات بزاری و چشم غره هایی تعیین کنی. البته اگر همسرتون سیاست سواره با سیاست و عزیزم و جانم بخریدش.