2777
2789
عنوان

هوف بدجوری کلافه شدم از دستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 38 پست

دفه بعد خاسی جابجا کنی خونه 3خابه بگیر .ک یکیشم بدی اونا بنده خداها اذیت نشن یدفه هی تو مسیر ک میانو میرن ‌.کلا پیشت باشن بهتره 😑😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تک نیت میگیرم واست بیا فالو کنmasiha_tarot🫶🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نزدیکن هرروز شوهرم از سرکار میاد از رو بالکنشون صداش میکنه میگه اومدی؟؟ خیلی خسته شدم یکسره تو ز ...

وااااا خدا ازین عروسا گیر من نندازه ! خب ذوق داره پسرش ار سر کار میاد هر روز ببینتش ، توکه دو میلی متر جوجه تو شیکمت داری از حالا صدجور حواست بهش هست اون بنده خدا که بچشو بزرگ‌کرده زندگی شو پاش گذاشته اماده تحویل شما داده حق نداره هر روز ببینتش؟!

دفه بعد خاسی جابجا کنی خونه 3خابه بگیر .ک یکیشم بدی اونا بنده خداها اذیت نشن یدفه هی تو مسیر ک میانو ...

احتمالا بعد زایمان باید همین کارو کنم. اینا بیست و پنج ساله پسرشونو دیدن باز دل ندارن ازش دست بکشن از نوشونم حالا حالا دست نمیکشن

احتمالا بعد زایمان باید همین کارو کنم. اینا بیست و پنج ساله پسرشونو دیدن باز دل ندارن ازش دست بکشن ا ...

ی دس سیسمونیم بگیر واس مادرشوهرت🤦‍♀️...واقعا بعضیاااا چقد بی درکن....

وااااا خدا ازین عروسا گیر من نندازه ! خب ذوق داره پسرش ار سر کار میاد هر روز ببینتش ، توکه دو میلی م ...

من نمیگم پسرشو نبینه یا دوستش نداشته نباشه... میگم بفهمه که عروسش  بارداره و حوصله ی پذیرایی و دولا راست شدن نداره. هیچکدومشونم که دست به هیچی نمیزنن. خیلی جالبه چند روز پیش خواهرشوهرم اومد گفت هوس کاچی کردم چون فقط من کاچی بلدم درست کنم ازم خواست براش درست کنم. گفتم اخه واسه من ضرر داره خودم نمیتونم بخورم. گفت خب واسه من درست کن خودت نخور!!! غروبشم خیلی ریلکس آرد و کره خریدن اومدن واسشون درست کردم هیچکدومشونم از جاشون بلند نشدن که حتی یه بشقاب بذارن تو ظرفشویی. بخدا من از اولش اینجوری بدخلق نبودم انقد بهشون محبت کردم الان رو سرم سوار شدن دیگه از دست خودم کاری برنمیاد... 

ی دس سیسمونیم بگیر واس مادرشوهرت🤦‍♀️...واقعا بعضیاااا چقد بی درکن....

حالا مشکلات دیگه هم دارم باهاشون... من میگم اسم بچه رو میخوام بزارم نویان میگه چیه اخه نمیشه صدا کرد. میگم اگه دختر شد میخوام بزارم نیکا. میگه آدم یاد دمپایی نیکتا میوفته... بعد گیگه بزار امیرسالار!!!!!! گیگم خودتون چهارتا بچه داشتیو اسماشونو انتخاب کردید دیگه امیر سالارو از کجا اوردین اخه... هوف خدا بهم صبر بده ففط

حالا مشکلات دیگه هم دارم باهاشون... من میگم اسم بچه رو میخوام بزارم نویان میگه چیه اخه نمیشه صدا کرد ...

فقط محل نده بهشون .عصابتم خورد نمیشه.