2777
2789
عنوان

هوف بدجوری کلافه شدم از دستشون

388 بازدید | 38 پست

بچه ها بیاین یه کم با هم حرف بزنیم خیلی کلافه ام. چیکار کنم از دست خانواده شوهرم؟؟ شما هم این مشکلو دارید؟؟ ما امروز ناهار پاشدیم رفتیم خونشون دیدیم همو دیگه چه لزومی داشت غروب اونا پاشن بیان خونمون. بیچاره شوهرمو دیوونه کردم از وقتی رفتن همش دارم غر میزنم اینم میگه خب پدر و مادرمن. کلا همش میان خونمون من حس غربت میکنم... اوایل ازدواجم که صبح زود میومدن چندبار درو باز نکردم خودشون فهمیدن. یه مدتم تند تند خودم میرفتم خونشون که بلند نشن بیان اینجا. دیگه امشبو کجای دلم بزارم که ظهر ما رفتیم، شب اونا اومدن!!!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اهل اذیت نیستن سخت نگیر. فکر کن پدر و مادر خودتن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
اگه تنهان خب دوس دارن بیان پیشتون ولابد خیلی براشون عزیز هستید که مدادم باهاتون رفتوامد میکنن

تنها نیستن که. خواهر شوهرامم برمیدارن میان.من اوایل بارداریمه واقعا حسشو ندارم ازشون پذیرایی کنم 

زیاد میان؟نزدیکین؟

آره نزدیکن هرروز شوهرم از سرکار میاد از رو بالکنشون صداش میکنه میگه اومدی؟؟ خیلی خسته شدم یکسره تو زندگیمن. آرزوی یه روز ندیدنشون مونده به دلم. اصلا انگار دارم با اونا زندگی میکنم

چقد نظرامون شبیه بهم بودااا

آره دیگه. وقتی آدما خوبن باید باهاشون مهربون بود.بدی کردن بهشون دلسردشون می کنه دلشونو میشکنه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
میدونم. چه کنم که دلم پره اگه حرفامو بهش نگم خفه میشم... 

خودت باحرفان خالی میشی ولی اونو خفه میکنی تو خودت ب پدرشوهرومادرشوهرت نمیتونی بگی کمتربیان ازهمسرت توقع داری که پدر ومادرشن چی بگه بگه نیاین 

اونایی که میدونن؛کجاخودشونوبه نفهمی بزنن خیلی آدمای فهمیده ای هستن
تنها نیستن که. خواهر شوهرامم برمیدارن میان.من اوایل بارداریمه واقعا حسشو ندارم ازشون پذیرایی کنم&nbs ...

به شوهرت بگو باهاشون صحبت کنه

اگه ادمای خوبین زیاد سخت نگیر.فک کن پدرمادر خودت اومدن.

میدونی چجوری هستن؟ همش تو همه چی میخوان سرک بکشن. میان از زیر زبونمون حرف میکشن که مثلا حقوقتو گرفتی؟ گوشت و مرغ خریدین؟ چقد قرعه کشی برنده شدین!! امروز که ما رفتیم خونشون از شوهرم پرسید صابکارت فهمید داری بابا میشی بهت کادو داد؟ شوهرم گفت آره دوباره شب اومدن ادامه همون بحثو کشیدن وسط که چی کادو داد و این چیزا... بعد خیلی جالبه که خودشون همش همه چیشونو پنهان میکنن ازمون.انگار میخوایم ازشون بگیریم. بخدا تاحالا هیچی ازشون نخواستیما