2777
2789
عنوان

تاپیک خودم😆😆😆 + ( عکس )

899 بازدید | 36 پست

نکاتی در مورد آشپزی که یادم میره رو تو این تاپیک میذارم تا بعد ها بدونم دقیقا باید چی کار کنم اگه دوست داشتین شما هم بذارین و تاپیک رو ذخیره کنین 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ژله بستنی 

واسه قسمت سفیدش از دو سوم لیوان شیر و یه بستنی کوچک وانیلی با ژله آلو ورا استفاده کردم 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
 ژله بستنی  واسه قسمت سفیدش از دو سوم لیوان شیر و یه بستنی کوچک وانیلی با ژله آلو ورا ا ...

یه بسته ژله رو با یه لیوان آب داغ قاطی کن بذار خنک بشه بعد بهش شیر و بستنی رو اضافه کن چون اگه ژله هنوز داغ باشه شیر میبره و مارک ژله هم خیلی مهمه . آیدین مارک خوبیه 

راحت الحلقوم ژله ای 

واسه راحت الحلقوم نصف لیوان نشاسته رو با یک و نیم لیوان آب سرد قاطی کن و از صافی رد کن بعد بهش یه بسته پودر ژله با یه لیوان شکر و یک سوم لیوان گلاب و یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین اضافه کن و بذار رو حرارت کم و وقتی غلیظ شد تو یه ظرفی که قبلا توش پلاستیک فریزر پهن کردی بریز و بذار تو یخچال تا خودش رو بگیره بعد از چهار ساعت درش بیار و برشش بده و روش پودر نارگیل بریز

واسه راحت الحلقوم نصف لیوان نشاسته رو با یک و نیم لیوان آب سرد قاطی کن و از صافی رد کن بعد بهش یه بس ...

پودر نارگیل لازمه چون اگه استفاده نکنی راحت الحلقوم به دست میچسبه و کلا شکل خوبی نمیگیره 

کباب تابه ای 

واسه کباب تابه ای باید سینه ی مرغ  چرخ کرده رو با یه پیاز (اونم بنداز تو چرخ گوشت ) مخلوط کنی بعد بهش یه زرده ی تخم مرغ اضافه کنی و نمک و زعفران بزنی و دو ساعت بذاری تو یخچال بعد تو تابه سرخ کنی