2777
2789
عنوان

تخمدانام درد ميكنه

213 بازدید | 8 پست

٩ماهه اقدام كرديم نتيجه نداده بعد تو گوگل و تو همين ني ني سايت خوندم كه خوردن لتروزول باعث توليد تخمكاي خوب ميشه و احتمال بارداري رو بالا ميبره از روز ٣تا٧ دوره م شبي يه دونه خوردم كيت تخمك گذاريم ديروز غروب خطش پررنگ شد. سوالم اينه حتما بايد امپول اچ سي جي رو بعدش ميزدم تا تخمك آزاد بشه؟ از امروز غروب تا حالا تخمدانام درد ميكنن يني بخاطر آزاد شدنه كه درد ميكنه يا بخاطر اينكه نميتونه آزاد بشه درد ميكنه؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد تخمدان یعنی چجوری میتونه باشه🤔 درد رحم موقع پریود میدونیم چیه اما درد تخمدان؟

سمت چپ و راست رحمه يه طوري مثل گر گرفتگي درد ميكنه من فك كردم آپانديسه خواهرشوهرم كه پرستاره گف اينجا تخمدانات هستن

سرخود خوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این قرصا عوارض داره سرخود نخور

اولين بارمه و چون استرس داشتم ميگن شبي دوتا بايد بخوري من شبي يكي خوردم ولي بازم نگرانم كه حالا تخمكا خودش ازاد ميشه يا حتما بايد امپولو بزنم تا ازاد شه

اولين بارمه و چون استرس داشتم ميگن شبي دوتا بايد بخوري من شبي يكي خوردم ولي بازم نگرانم كه حالا تخمك ...

من بودم دیگه نمیخوردم

چون اول اینکه تخمدونارو فعال میکنه و ممکنه برای بعضی ها مناسب نباشه 

ممکنه باعث اب اوردن شکم و هایپر شدن بشه

برای بعضی ها باعث کیست میشه

مصرف زیادشم دور از جون باعث سرطان های زنان میشه 

من بودم دیگه نمیخوردم چون اول اینکه تخمدونارو فعال میکنه و ممکنه برای بعضی ها مناسب نباشه  مم ...

اين ماه چيزيم نشه ديگه نميخورم😢 ترسيدم😢

ولي حالا نميدونم بزنم امپولو يا نزنم خيلي نگرانم

اين ماه چيزيم نشه ديگه نميخورم😢 ترسيدم😢 ولي حالا نميدونم بزنم امپولو يا نزنم خيلي نگرانم

حتما با مشورت دکتر استفاده کن

من ممکنه با قرص اعصاب شوخی کنم و سر خود یه کاری کنم 

ولی هیچوقت با قرصای دکتر زنان و هورمونی شوخی نمیکنم