2777
2789
عنوان

بیاین کمک

100 بازدید | 17 پست

بکی از دوستام داشت به شوهرش خیانت میکرد با همکارش بهم گفت یه روانشناس خوب میشناسی منم معرفی کردم حالا اومده میگه این روانشناسه باعث شده رابطش با اون آقاهه قطع بشه و خیلی ناراحته و میگه هزینه های جلسات مشاوره رو تو باید بدی چون تو معرفی کردی!! بنظرتون باهاش چیکار کنم؟!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب رویی داره  

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
بگو من پرسیدین معرفی کردم خودتون رفتین دیدین خوب نیس کرم داشتی دفعات بعدش رو رفتی یه دفعه تقصیر من ب ...

مثل اینکه روانشناس رو واسه اون همکارش که استرس داشته بوده و خوب معلومه روانشناس کمک میکنه رابطه خیانت قطع بشه

مثل اینکه روانشناس رو واسه اون همکارش که استرس داشته بوده و خوب معلومه روانشناس کمک میکنه رابطه خیان ...

ن اصلا سوال من اینه خودش دید به دردش نمی خوره چرا رفت که حالا شاکیه مگه تفنگ گذاشتن پشت سرش