2777
2789

یه شب خوابیده بودیم منو پسرام تو حال ،شوهرم تو اتاق،شب از نیمه گذشته بود پسر کوچیکم هنوز بیدار بود جلو تلوزیون،تو خواب بیداری بودم یه لحظه شنیدم یکی داره سوت میزنه بیدار شدم دیدم پسرمم میگه مامان یکی سوت زد،بلند شدم رفتم تو اتاق دیدم شوهرم غرق خوابه حالا پسرمم همش میگفت مامانی کی بود کی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدااااا

بخدا

قضیه داره 

بخاطره بچگیمه

الانم یوقتایی ازیتم میکنن

قبلا دراز کشیده بودم ، ب کمر

یهو قشنگ حس کردم یکی رو کمرم وایساده بقران

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

من حس مبکردم ولی نمیدیدم فقط ی بار داشتم بیدارمیشم  یهوی قبل بیدارشدن حس کردم روحم جدا شده.چشمم باز نکرده بودم ک یهو حس کردم ی چیزی با شدت از بدنم خارج شد ک ی تکون محکم خوردم حالا نمیدونم روح خودم بود از بدنم جدا شده بود یا روح چیزی بود.یادم نمیره اون موقع..ی شبم رو کمد دیواری تو تاریکی عکس گرفتم ی چهره مث جادوگر رو در افتاده بود ک خیلی بدریخت بود ی بار تو ی تاپیک فرستادمش بعد خودبخود تو گوشیم پاک شد ندیدمش

همزادت یا اذیتش کردی ک اومد سراغت

نوزاد ک بودم 

جنه ازیتم کرده ، تو تاپیکم هست تعریفش کردم

ولی خب ازاونموقه بازم هستن 

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕