2777
2789
عنوان

قهر کردم با شوهرم الان نمیدونم چی کار باید بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییییییی باهاش ازدواج نکنیا بدبختتتت میشی، این چیه؟ روان پریشه باور نمیکنم چیزایی که خوندمو بخدا

😞😞خیلی چیزهارو هم نگفتم

روانپریش دیووواااانه 

ی لحظه هر چی ازدهنش درمیاد میگه بعد ی نفر میاد بغل میکته منووو 😞حالم بهم میخوره

اون نمیاد پیش مشاور دو سه بار گفتم بریم گفت من خوودم مشاورم😐😐😐

خب اون نیاد چ فایدع اونه ک مشکل دارع شاید مشاور بهت کمک کنه چجوری باهاش رفتار کنی ولی اصل کار اونه

اگ زنگ زد عذرخاهی بگو درصورتی میبخشم ک بیای مشاوز این دفعه یکم سفت تر باش ک فک نکنه همه کار میتونه کنه اخرشم عذرخاهی کنه تو ببخشیش

عزیزم بنظرم قبلع هرتصمیم گیری با ی مشاور خوب مشکلتو درمیون بذار بعضی وقتا مشکلمون کوچیک و ب رحتی میش ...

خودم پیش مشاور زیاد میرم مشکل از خودشه ک پاشو نمیزاره تو مشاوره

😞😞خیلی چیزهارو هم نگفتم روانپریش دیووواااانه  ی لحظه هر چی ازدهنش درمیاد میگه بعد ی نفر میا ...

وای اصلاااااا چرا بهشواب مثبت دادی؟ هرگزززز اینکارو نکن خودتم روانت بعدا آسیب میبینه

خب اون نیاد چ فایدع اونه ک مشکل دارع شاید مشاور بهت کمک کنه چجوری باهاش رفتار کنی ولی اصل کار اونه ...

تا الان دو بار زنگ زده هر دوبار توهین و تهدید کرده منووو

عمرا زنگ بزنه عذرخواهی کنه

وای اصلاااااا چرا بهشواب مثبت دادی؟ هرگزززز اینکارو نکن خودتم روانت بعدا آسیب میبینه

چون متطاهر و دروغگو بود الانم دور و بریا تاحالا بی ادبیشو ندیرن ولی من چه هااا ک دیدم 

تو کسری از ثااانیه بدترین حرفهااااا رو ب من زده یکی اومده ته اسمم جان زده 

تا الان دو بار زنگ زده هر دوبار توهین و تهدید کرده منووو عمرا زنگ بزنه عذرخواهی کنه

مگ نگفتی هرکار میکرد زود بعدش عذرخاهی میکرد ایندفعه انگار معذرت خواهی نمیخاد کنه؟ 

جوابه زنگاشو نده تو پیام بهش بگو تحمل کارلش برات سخته بگو اروم شدی حرف میزنیم فردا یا پسفزدا ک اروم تر شد راجب مشاوره بهش بگو

مگ نگفتی هرکار میکرد زود بعدش عذرخاهی میکرد ایندفعه انگار معذرت خواهی نمیخاد کنه؟  جوابه زنگاش ...

نه دیگه همون لحظه عذرخواهی کرد ولی من نبخشیدمش رفت شروع کرد ب پیام دادن و چرت و پرت گفتن و زنگ زدن و تهدید کردن ک دیگه جوابشو ندادم تا ۲ روز باز بعد ۲ روز زنگ زد دوباره تهدید و فحش....

اگه خانواده عاقلی داری شرایط رو براشون توضیح بده. این آدم اصلا نرمال نیست. کسی که از راه نرسیده فحش ...

همینکارو کردم و گفتم 

میشناسنش دیگه اونام راضی ب ادامه دادن این رابطه نیستن

ولی انقدر پررو تشریف دارن ن خودش ن خانوادش حتا نمیگن چییی شده چرااا اینجوری میکنهه