2777
2789
عنوان

آبله مرغون

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 86 پست
دوره درمانش چقد بود چن روز؟؟؟

من که یکماه طول کشید ولی بگم اگه خاروندی کندیش بعد خوب شدنت گود میه میره داخل حتی خیلی خارید خشکم شدن دونها نباید بکنی باید بذاری خودشون بیفتن خشک بشن والا جاش سوراخ میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لکه هاشدنموند؟؟ میترسم صورتم خراب شه

اگه دست نزنی هیچی نمیشه با نخارونی لیف نکشی ولی اگه خاروندی دونها که خشک شدن کندی هم گود میشه هم جاش میمونه من خیلی رعایت کردم اصلا جاشون نیست رو بدنم فقط بالا ابروم خاروندم اول نمیدونستم گرفتم فکر کردم جوش دست کاریش کردم یکم گود ولی زیاد فرو رفته نیست به چشم نمیاد شانس اوردم ولی دوستم گرفته بود کنده بود تمام صورتش گود گود خیلی زشت بود 

وااای خدااا

هرچی سنت بالا تر بیشتر ادیت میشی من خواهر کوچیکم سر دوهفته خوب شد لبشتر هم تب کرد ولی من نه داغون بودم ... زینک هم بزن روشون جاشون نمونه جایی که سرخ کردنی درست میکنن نشین دودش بخوره بهت حرارت بو غذا منظورمه تو افتاب هم نباید بری

دعا کنید نگیرمممم😭😭 چن وقت طول کشید خوب بشی؟؟

انءشالله ک نگیری من مث تو خیلی میترسیدم همش مراعات میکردم ... دقیقش یادم نیس کی شروع شد مث سرما خوردگی بود اولیش تب میکردم و بی حال میشدم ۴ روزی اینجوری بودم تبم همش و قطع و وصل میشد وقتی تب میکردم هرچقدر پتو روم مینداختن گرمم نمیشد ... فک کنم کلا ۲ هفته تو رخته خواب بودم داداشم کل بدنش ۱۰ دونه زود از من پر شده بود بندنم حتی تو گلومم زده بود اخر ی امپول زدم بعد ۲ روز خوب شدم....

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)
اگه دست نزنی هیچی نمیشه با نخارونی لیف نکشی ولی اگه خاروندی دونها که خشک شدن کندی هم گود میشه هم جاش ...

حالا خدا کنه نگیرم😭

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
نه ولی فکر اینده رو کردم بنظرم الان بگیرم بهتره من که نمیتونم تا ابد فرار کنم اخرش میگیرم دیگه اگه ا ...

عزیزم من خودم تو 23 سالگی وقتی که تو هفته 27 بارداری بودم آبله گرفتم یعنی پدرم رسمااااااا در اومد بماند که چقد نذرونیاز کردیم بچم سالم باشه . یک ماه درگیرش بودم داغووووووونم کرد چون هیچ دارویی هم نمی‌تونستم مصرف کنم حتی تا مدت ها بعد آرایشگاه نرفتم فکرکن تحمل ابرو گرفتن و بند کردن نداشتم از بس که درد و خارش و سوزش کشیدم.از من می‌شنوی از قصد برو پیشش بگیری. 

اتفاقا خواهر منم اون موقع 18 بود باهاش صحبت کردم و راضیش کردم که آبله بگیره تا مثل من گرفتار نشه و قبول کرد که خواهرم رفت دکتر که کلا خواب بود . یک دهم من هم درد نکشید.

من که یکماه طول کشید ولی بگم اگه خاروندی کندیش بعد خوب شدنت گود میه میره داخل حتی خیلی خارید خشکم شد ...

من اصلا نمی خاروندمشون ولی تو بدن و ی جایی از صورتم ردش موند ابجیم با من گرف اون ۲۱ سالش بود اون میخاروند اصلا رد چیزی نموند ن صورتش ن بدنش😐

من اصلا نمی خاروندمشون ولی تو بدن و ی جایی از صورتم ردش موند ابجیم با من گرف اون ۲۱ سالش بود اون میخ ...

شانس اورده ولی اگه خاروندی کندیش گود میشه حتما تو خواب رفتی روشون برا همین جاش مونده توصورتت یا ترکیده سر بالشت چیزی سابیده

استارتر جونم احتمالش خیلی زیاده بگیری چون ویروسش خیلی قویه و واگیر داره فقط فقط تروبخدا جون عزیزت اگه کرفتی دست بهش نزن اصلا اصلا  دست بزنی گود میشه میرینه به صورتت 😢😢😢مث من 

حموم زیاد برو حتی شده روزی چند بار ولی برو فقط زیر دوش و برگرد همبن !! دستکاری نکنیاا

حتی اگه یک سالم طول کشید که زخمات خوب شه بزار خوب شه و خودش بیافته فقط تروخداااا دست نزنی 

شانس اورده ولی اگه خاروندی کندیش گود میشه حتما تو خواب رفتی روشون برا همین جاش مونده توصورتت یا ترکی ...

شایدم خیلی سرلکش گریه کردم صورتم صاف صاف بود من اصلا جوشم نمیزنم  اصلا نمی خاروندم بدنمو ک نکنه ردش بمونه الان فقط س تا رو شکمم س تا رو رونم و رد فرورفتگی رو صورتم مونده میخوام لیزر کنم اگ لیزر کنم ردش میره.... ابجیم خیلی خوششانس اون اصلا تحمل نمیکرد میخاروندشون میگف مهم نیس ردشون بمونه