2777
2789
عنوان

آبله مرغون

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 86 پست
خب نه گفتی درس دارم پس برگرد خونت ولی اگر کاری نداشتی میگرفتی راحت میشدی چون اخرش میگیری

اره مدرسه میرم تومهر ۲بار غیبت کردم اصن کلییی عقب افتادم 

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی رو توضیح بدم عزیزم

گفتی خودتون همه واکسنا رازدین بازم ابله گرفتین؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
چون ویروسی هست خیلی واگیرداره هرچقدر کم سن تر باشی بگیری بهتره و ی وقتی مثلا تو حاملگی با کسی مواج ...

منم خواهرم گرفت اتاقها طرفهاش جدا حتی میرفت دستشویی با وایتکس میشستیم که نگیریم ما هممون گرفتیم میگن از تنفس بوسش کنی بری مستقیم تو دهنش میگیری😅

چون ویروسی هست خیلی واگیرداره هرچقدر کم سن تر باشی بگیری بهتره و ی وقتی مثلا تو حاملگی با کسی مواج ...

منم اگه مدرسه نداشتم خودم میرفتم پیشش بگیرم ولی خب...

من اصلا نگرفتم بود ک پارسال گرفتم دقیقا ۱۸ سالم بود .... خیلی خیلی مریضی بدی بود داغون شدم الان ی جای صورتم یکم مث جوش فرو رفته .... اول داداشم ک ۱۶ سالش  گرف خیلی مراعات کردم ازش نگرفتم بعد  اون یکی داداشم گرف ۶ سالشه اخر از اون ۶ سالهه گرفتم همش کنارم بود هرچیم میگفتم برو نمیرفت.... خوبه ک ادم تو بچگی بگیره واسه من یکی ک بدترین مریضی عمرم بود

از لحاظ روحی،نیاز دارم مثه شب قبل اردوهای مدرسه ذوق داشته باشم :)
من اصلا نگرفتم بود ک پارسال گرفتم دقیقا ۱۸ سالم بود .... خیلی خیلی مریضی بدی بود داغون شدم الان ی جا ...

دعا کنید نگیرمممم😭😭

چن وقت طول کشید خوب بشی؟؟

من اصلا نگرفتم بود ک پارسال گرفتم دقیقا ۱۸ سالم بود .... خیلی خیلی مریضی بدی بود داغون شدم الان ی جا ...

منم‌اون خواهرم کوچیکتر بود سرهم ده تا دون هم نزد فقط تب کرد ولی من نابود بودم تا یکماه مثل زندانی ها تو اتاق

منم‌اون خواهرم کوچیکتر بود سرهم ده تا دون هم نزد فقط تب کرد ولی من نابود بودم تا یکماه مثل زندانی ها ...

لکه هاشدنموند؟؟

میترسم صورتم خراب شه