2777
2789

خوب نیست 

دیگه مثل قدیم نیست که جنسای خوب داشته باشه همه بنجل چینی ان

بیشتر سعی کنید بگردید و از تفریحاتش استفاده کنید

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پاندا هم خیلی ارزونه 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
اين دوستمون درست ميگن كشتى دنا رو حتما بريد پشيمون نميشيد

از همین کشتی تفریحیا که استند آپ کمدی داره؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
اين دوستمون درست ميگن كشتى دنا رو حتما بريد پشيمون نميشيد

پاراسل سوار شدین؟میخوام ببینم بچه میذارن باهامون سوار بشه البته بعید میدونما ولی بازم شاید

..💔

کجاشه؟

با كشتي ميريد داخل دريا 

بعد موسيقي زنده وشام و جايزه داخل كشتي خيلي برنامه شاديه

تور ايي هم كه خود هتل ميزاريد حتما شركت كنيد مثه گشت جزيره بازار هم ميبردتون

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔